După Trans-Bus, o altă firmă a Primăriei Buzău are gânduri de mărire

E vorba de Urbis Serv, firma de asfaltări a Primăriei Buzău.

Aceasta ar urma în viitor să intre la licitații pentru asfaltări prin comunele județului dar și să accepte oferte din zona privată.

A anunțat-o recent primarul C-tin Toma într-o emisiune la un post tv local.

„Da, avem în plan să extindem activitatea Urbis Serv, care ar urma să participe la licitații de asfaltare. Firma primăriei a fost dotată cu utilaje noi, am luat în acest an cea mai modernă stație de asfalt din județ, un nou finisor, o nouă freză, camioane etc. De asemenea s-au angajat oameni noi, competenți, s-au format mai multe echipe de asfaltare. Iar întărirea Urbis Serv va continua. De aceea, în perspectivă, când va fi rezolvat orașul Buzău, Urbis Serv își va putea extinde aria de activitate și să devină o societate profitabilă”, a anunțat Toma.

Directorul Urbis Serv admite existența acestor planuri, dar consideră că o posibilă extindere prin județ se va putea face abia peste patru-cinci ani.

„Există această idee, dar eu cred că în următorii 3-4-5 ani e de asfaltat tot în municipiul Buzău. Mai sunt străzi multe de recondiționat, apoi e și partea de trotuare. În plus vor mai apărea și cartiere noi, mă gândesc în primul rând la tarlaua 33. Există și intenția de a participa la licitații, dar mă refer aici la cele pe fonduri europene care vor viza asfaltarea Bd. Unirii, a străzii Transilvaniei, la Aleea Industriilor etc.”, s-a pronunțat Silviu Nicoară, director Urbis Serv.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Acești „privilegiați” nu plătesc nici taxă! CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „După Trans-Bus, o altă firmă a Primăriei Buzău are gânduri de mărire

  • Ăștia ne cred proști? Adică pe banii contribuabililor din municipiu, tu te duci și îi torni asfalt lui nea Vasile de la Cucuietii din Vale, asta după ce ai avut grija să-l aduci la oraș, cu tot neamul, pe banii acelorași contribuabili. La noi, ca la nimeni!

  • Dynamo, se refera la introducerea Urbis pe piata libera, ca acum ea nu activeaza decat pentru Primarie, e singurul ei client, daca maine primaria nu ar mai da contracte de asfaltare catre Urbis, Urbis ar muri, ca n-are alta sursa in afara bugetului public al primariei.
    Adica sa poata participa la licitatii organizate de alte autoritati in cadrul proiectelor de asfaltare, fie ele din bugete locale ale acelor unitati, fie din fodurile europene primite in carul proiectelor cu finantare UE.
    Desigur trebuie urmarit indeaproape ca nu cumva sa ajunga sa faca ce spui tu, adica sa asfalteze unor smecheri pe bani publici, simuland un contract cu o valoare care nu acopera nici costul materialelor. S-au vazut astfel de manarii la altii, unde le asfaltau unor smecheri proiectele rezidentiale la pret de seminte din banii obtinuti din bugetul public.

  • Dynamo…unde ai citit tu ca pe banii buzoienilor se vor asfalta drumurile din judet ?

  • In ritmul in care asfalteaza domnul Toma , în vreo 20 de ani asfalteaza si el Buzăul , despre asfaltarea prin vecini ce sa m ai spunem .Poate intr o viata viitoare.

  • Nu dați cu pietre fraților, că poate nu m-am făcut înțeles pe deplin … Dacă primăriile de-acolo dau banul la timp, atunci pare să fie o idee OK. Dar să rămână o prioritate străzile orașului nostru! După care, pot să toarne asfalt și pe Lună, dacă s-o găsi cineva să plătească o astfel de operațiune. Numai să nu lase orașul baltă pentru alții, asta am vrut să zic. E bine acum?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.