Contract URIAȘ pt. o firmă din Buzău. „Îl facem singuri!”

Un cititor, căruia îi mulțumim, ne-a trimis fotografii cu cele trei containere pentru muncitori amplasate in situ de constructor.

E prima dovadă fizică a faptului că drumul județean de la Cozieni (Bălănești) va fi modernizat (asfaltat) până sus la Brăești (Brătilești).

Vor fi modernizați 21 de kilometri de drum județean dintr-o zonă deluroasă, cu multe curbe, pante și rampe. De la Bozioru până la Brăești drumul n-a fost asfaltat niciodată (vezi foto mai jos).

Contractul de 545 miliarde de lei vechi a fost câștigat de o firmă din jud. Buzău. SC Leu Aquacultura SRL din Cernătești, firmă deținută de omul de afaceri Ion Leu a oferit cel mai mic preț.

„Da, acum facem organizarea de șantier. De luni începem efectiv lucrările. Nu ne-am asociat cu nimeni și nici n-o vom face, avem capacitatea de a executa singuri lucrarea”, ne-a declarat cu câteva minute în urmă Ion Leu (vezi foto mai jos).

E al doilea drum județean important la care se începe execuția în această lună. Săptămâna trecută, șeful CJ Buzău a predat amplasamentul către constructor (o firmămdin Teleorman) și pentru drumul județean V. Vodă – Sărulești – Bisoca – hotar cu jud. Vrancea.

Emanoil Neagu: „Avem patru drumuri județene mari care sunt reabilitate complet. Mărăcineni – Podu Muncii, V. Pașii – Robeasca, V. Vodă – Bisoca și Cozieni – Brăești”. O altă lucrare mare a CJ Buzău e podul de la Vadu Pașii

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Contract URIAȘ pt. o firmă din Buzău. „Îl facem singuri!”

 • Mare firmă va lucra la acest drum. Vai de mama noastră! Unde găsiți mă firme din astea obscure, gen „Trei Paduchi SRL”? Firme de casă PSD, lucrări de mântuială, parandărătul mare.

  Răspunde
 • An electoral Tereacă…chiar că e o pâine de mâncat acum pentru niște jurnaliști destoinici ( chiar și fără studii )….
  :)))

  Răspunde
 • Speculanți derbedei! Politicieni ce schimbau valuta pe centru. Ce poți astepta de la ei!?

  Răspunde
 • Auraş, uite un subiect pentru un jurnalist de investigații! Ion Leu este fostul comisar şef al Gărzii Financiare Buzău, de pe vremea când această instituție trebuia să aibă grijă ca țara să nu ajungă în halul în care a ajuns acum! Are parcă o fiică ce a fost căsătorită – ghici cu cine! Şi tot aşa…poți să ajungi şi pe la doctorul Zoican!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.