După zeci de ani de așteptare. În sfârșit, încep lucrările. „Luni îl predăm”

„Luni vom preda constructorului stadionul de atletism din Buzău. Din acel moment, pentru câteva luni, cât vor dura lucrările, accesul publicului va fi interzis”, a anunțat azi primarul C-tin Toma.

„Îmi cer scuze buzoienilor, dar la final vom avea unul din cele mai moderne stadioane de atletism din țară. Va fi folosit atât de publicul larg, cât și de sportivi. Se vor amenja o pistă din suprafață sintetică, tribună, vestiare, parcare etc.”, a adăugat primarul.

Firma care va executa lucrarea e din Galați și e specializată în lucrări de infrastructură sportivă. parte din materiale au fost deja achiziționate, de luni vor fi aduse la Buzău.

Râmâne de văzut unde vor fi redirecționate pentru a ateriza elicopterele SMURD.

O variantă luată în calcul e stadionul Gloria până se va amenaja heliportul de la fostul Liceu de Poliție (actual Centru de Pregătire Schengen) din cartierul Poștă.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „După zeci de ani de așteptare. În sfârșit, încep lucrările. „Luni îl predăm”

  • Dar oare pe Gloria nu se poate ateriza și noaptea? Dacă se aprinde Nocturna. Nocturna are lumini roșii de orientare, se va vedea bine de sus centrul terenului cu nocturna aprinsa. Și apoi câteva sute de lei cât o sa coste energia electrica nu cred ca sunt o problema raportat la binele făcut.

    Răspunde
  • @ Mihai Gabriel
    Ba se poate si noaptea. In definitiv orice prabusire, daca ajunge la sol, tot (un fel de) aterizare este.

    Răspunde
  • Eu am încercat sa fac o sugestie, dar dvs știți ce înseamnă un pilot bun?
    Sa tina egal numărul decolarilor cu numarul aterizarilor.

    Răspunde
  • Pai da… Ca de la Bleriot citire, decolarea este optionala, dar aterizarea obligatorie…
    🙂

    Răspunde
  • Piloti buni nu exista, mai ales la Buzau, de unde vin majoritatea pilotilor care au prabusit avioanele si elicopterele statului, provocand pagube de milioane de euro si zeci de pierderi de vieti omenesti din cauza incompetentei.
    Cel mai cunoscut si mediatizat publicului e cazul pilotului buzoian de elicopter medical care a dat cu elicopterul medical nou in lacul Siutghiol de la Mamaia, Constanta si a omorat toate persoanele din elicopter, din fericire inca nu apucasera sa incarce elicopterul si cu persoane nevinovate, era doar echipajul.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.