E acuzat chiar liderul sindicatului Sanitas! „Nu e nimic adevărat!”

E o postare care face furori pe facebook de 12 ore. Îi aparține lui Sebastian Silvestru, unul dintre liderii USL Buzău.

Acesta susține că deține informații conform cărora asistentul șef de la Pediatrie, Mihai Ștefan, ar fi furat din spital și apoi vândut lapte praf în valoare de 100 de milioane de lei vechi.

Asistentul acuzat e chiar liderul sindicatului Sanitas din spital.

„Nimic din tot ce se întâmplă în spital nu m-a surprins mai mult decât furtul de pe secție a medicamentelor și al laptelui pentru născuți prematuri, lapte care nici măcar nu avea voie să ajungă pe secția respectivă! Cum, mă, să furi de la niște copii născuți prematur??? Deși managerului spitalului, directorului economic, directoarei de îngrijiri, juristei, șefului de secție li s-au adus la cunoștință faptele, că s-a furat și vândut în afara spitalului laptele unor copii prematuri, produse în valoare de aproape 10.000 de lei (o sută de milioane vechi), nimeni nu a luat nicio măsură până azi! Nimeni n-a denunțat furtul! Toți cei menționați mai sus încearcă să “acopere” furtul, astfel au devenit complici. Da, e vorba chiar de liderul sindicatului Sanitas – Buzău, domnul Mihai Ștefan”, susține Sebastian Silvestru.

Acuzatul a fost contactat în această dimineață de reporterul buzoienii.ro:

„Am văzut și eu de aseară, sunt foarte afectat. Și eu, dar și familia, mai ales că în postare s-a atașat o fotografie în care apar cu soția. În plus, cel care a văzut primul a fost fiul meu de 13 ani. El mi-a arătat și m-a întrebat dacă e adevărat. Sunt foarte bulversat acum, nu știu dacă îl voi da în judecată pe cel care a postat. Dar eu vă spun că nu e așa, că sunt nevinovat. Într-adevăr, la farmacia spitalului apare o neconcordanță între laptele din hârtii și cel aflat în depozit. Dar, nu l-am luat eu, e o eroare a sistemului informatic, s-a defectat softul, s-a întâmplat ceva. Se va face o anchetă, se vor verifica hârtiile existente, iar adevărul va ieși sper la iveală. Dacă-mi permiteți, sper să nu fac o greșeală spunând asta, eu nu am luat lapte praf, ci am adus. Când au fost crize în anii trecuți, am pus din buzunarul meu, am căutat sponsorizări… Dar, acum, toate faptele bune, știți cum e, se șterg și se dă crezare acuzelor”, a spus asistentul Mihai Ștefan, care e și lider Sanitas.

Împotriva acuzațiilor e și Luminița Turcu, director de îngrijiri:

„Am văzut și eu postarea, o consider tendențioasă. Sunt acolo niște acuzații foarte grave, dar pe care eu le consider nefondate. E într-adevăr o speță în cercetare cu laptele praf, dar e vorba de mult mai puțin, nu de o sută de milioane. E o anchetă în curs, se va face lumină. Trebuie să spun și asta, domnul care a postat caută de ceva vreme nod în papură spitalului județean, iar în acest caz probabil e și o răzbunare la mijloc”.

Alte surse din spital contactate de reporter îl apără pe asistentul-șef din pediatrie și susțin, ca o măsură de retorsiune, că autorul postării ar încerca o răzbunare pe una dintre farmaciste, cu care ar fi avut o relație. Rămâne să aflăm zilele următoare rezultatele anchetei.

Ulterior, Sebastian Silvestru a revenit cu o replică la cele declarate mai sus (click pe săgeată pentru a trece la pagina 2):

Buzoienii1

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Ne-am speriat degeaba. La Buzău nu s-a întâmplat CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „E acuzat chiar liderul sindicatului Sanitas! „Nu e nimic adevărat!”

 • Eu nu cred ca toți acești domni au vreo vina, cel mai important lucru e sa știți ca cel care aduce acuze personalului medical e FRUSTRAT. ARE CEVA PERSONAL CU ACESTIA…va mirați dece anume numai avem medici în acest spital… Asta e datorita oamenilor de genul lui silvestru și apoi avem pretenții sa numai stam la coada și sa așteptăm când mergem la urgente… Deci eu îl voi susține personal pe asistentul șef de la pediatrie care aducea jucări copiilor care erau lăsați în spitale de către părinți și alimente, fructe și dulciuri și știu sigur ca e din bani sai personali

 • E amuzant cum zic ca sunt nefondate acuzatiile in timp ce spun ca da, chiar au disparut cateva sute de kg de lapte in timp ce ei erau supraveghetori, dar nu e problema… are statul bani de lapte ca sunt destui prosti care platesc taxe si impozite sa aiba ce sa dispara din institutii.
  Mai amuzant e ca acuza calculatorul ca a furat laptele… cred a ii era foame calculatorului, ca in ziua de azi calculatoarele astea sunt din ce in ce mai flamande.
  Daca erau nevinovati imediat identificau vinovatul… din moment ce dau vina pe “calculator” ca a mancat laptele e cat se poate de clar ca au avut legatura directa cu furtul si acum incearca sa il acopere cu scuze penibile.

  Astia vor avea cariera politica mare, mai stim pe unul care a furat de la copilasi si acum e liderul partidului PSD, a parlamentului, a guvernului si a tarii.

 • Omule de baza, mai minte omul, dar nici chiar asa… mai ai putin si spui ca de fapt angajatii nu incaseaza salarii si sporuri generoase ci vin cu bani de acasa sa intretina institutia.
  Atunci bugetul institutiei unde dispare daca nu se cumpara din el ci vin angajatii cu bani de acasa sa cumpere… si de unde au angajatii bani ca sa vina cu ei de acasa?
  Cumva fura bugetul si apoi fac pe zanele din banii furati?

 • acuzatiile sunt foarte adevarate ….. chiar era o vorba printre asistente ca cozonc ca cel iesit cu lapte praf nu exista ….. furati baieti furati ……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.