„E afectată structura de rezistență. S-a desprins fierul beton din tablier”. Vezi foto de azi

„Podul de la Metalurgica e mai periculos decât cel de la Marghiloman unde s-a prăbușit balustrada. Acolo, deși am avut acel incident, nu e afectată structura de rezistență, dar la cel de la Metalurgica, de deasupra Șoselei Brăilei, e”, a spus azi pentru buzoienii.ro ing. Viorel Constantinescu.

Cel mai cunoscut specialist din Buzău în rezistența construcțiilor a detaliat problema:

„Se văd cu ochiul liber bucățile de fier beton care s-au desprins din tablierul care se sprijină pe picioarele podului. Problemele au fost generate în timp de apă de ploaie, care a lucrat în ani și ani”.

La Metalurgica sunt două poduri, unul lângă altul. Unul peste șosea și unul peste calea ferată Buzău-Brăila (vezi foto mai jos).

Și la cel peste calea ferată sunt probleme la nivelul trotuarului, dar fără a fi afectată structura de rezistență.

Primăria Buzău, susținută de Prefectură, a solicitat fonduri guvernamentale de urgență pentru repararea celor trei poduri. Sumele necesare depășesc posibilitățile financiare actuale ale municipalității.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „„E afectată structura de rezistență. S-a desprins fierul beton din tablier”. Vezi foto de azi

  • Poduri facute de tzugulani….Cel de la Maracineni din metal,rezista si acum si ce trafic este pe E 85. Tot ce e pod pentru trafic intens pe afara e facut din metal .

  • Ce se mai aude cu mult trambitata investitie de sute de milioane de E pentru care concurau si alte orase ? Ne a ocolit?

  • Cum adica „ce se mai aude”? Investitia se va realiza dupa constructia acelui zgaraie nori din centru, pentru care s-au depus proiecte pentru fonduri UE si care va concura cu cea mai inalta si verde cladire din Frankfurt! Numai vopseaua verde pentru el (cladirea va fi una verde) va costa 500.000 euro!

  • Care investiție?! Aia din visele lui Toma? A fost doar gargară electorală…
    Nu sunt bani la primărie? Pentru tot felul de sărbători ori zile festive sunt? Pentru gardienii locali care nu își justifică existența sunt bani? Pentru asistații sociali buni de muncă sunt bani?
    Faceți economii, domnule primar!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.