„E aproape o minune!”. Niciun drum blocat în județul Buzău! Atenție, mâine vine valul doi!

Buzoienii s-au speriat aseară când pe lângă gerul și vântul puternic a început să și ningă.

Numai că, în ciuda codului portocaliu de ninsori abundente, cantitatea de zăpadă căzută a fost mult mai redusă față de previziuni.

De pe la ora două din noapte ninsoarea s-a oprit și nici la această oră nu mai ninge.

Nici măcar pentru celebrul DN22 de la Rm Sărat înspre Boldu, Balta Albă și Brăila nu s-a pus vreun moment problema închiderii.

„Am fost de caraulă toată noaptea la Boldu. La cum plecaseră lucrurile eram convins că va fi nasol. Dar pe la ora două ninsoarea s-a oprit. Șoseaua nu e acoperită cu zăpadă, e neagră, se poate circula. Uite, chiar acum trec prin fața mea două tiruri care vin dinspre Brăila. E aproape o minune că am scăpat așa de ieftin”, ne-a declarat Gori Serea, viceprimarul comunei Boldu.

De asemenea, niciun drum județean nu este închis:

„Se circulă pe toate drumurile, e drept în condiții de iarnă. E bine față de ce ne-am așteptat aseară. Avem să zicem trei bucăți de drumuri județene cu probleme, dar pe ele circulă puțină lume și vara. De la Gura Teghii la Plaiul Nucului, de la Bisoca la Poiana Mărului și de la Jgheab la Bisoca. Dar și pe acolo vor ajunge utilajele”, ne-a declarat în această dimineață Emanoil Neagu, președintele CJ Buzău.

Atenție, hopul nu a fost încă trecut. Miercuri peste județul Buzău site-urile meteo anunță un al doilea val de ninsori.

Va începe să ningă de dimineață și se va opri abia pe seara. Problema mare e că ninsoarea se va asocia din nou cu vântul și gerul puternic.

loading...

4 comentarii la „„E aproape o minune!”. Niciun drum blocat în județul Buzău! Atenție, mâine vine valul doi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.