E atât de agramat sau e o glumă proastă ? Un mesaj semnat „polițist local” face furori pe domnuleprimar.ro

Mesajul semnat „polițist local” face furori pe pagina „domnule primar.ro”. Cererea inserată în mesaj aproape că nici nu mai contează în condițiile în care solicitantul a scris „vo-m” în loc de „vom”, „copi” în loc de „copii” și „sante-ti” în loc de „sunteți”. 

domnule primar ce vo-m da mancare la copi daca ne concediati! Noi de ce am facut facultate ca sa muncim la capsuni! Sante-ti un comunist

Solicitantul a fost sever bruștuluit de ceilalți buzoieni care au citit mesajul, mai ales dfin pricina faptului că acesta a precizat că a absolvit inclusiv o facultate. Iată mesajele:


15 Mai 2017, daniela: stimate domnule politist local , la cum srieti dvs de corect gramatical vai de mama facultatii pe care pretindeti ca ati facut-o!!! macar taceti din gura !! daca sunteti bun si competent nu ar trebui sa va faceti probleme!!locuri de munca sunt multe si peste tot!!dati concurs, interesati-va si gasiti!!

15 Mai 2017, Cetatean: Vai de facultatea ta! Cred ca ai doua clase, sau, nici m?car atât.

15 Mai 2017, Cetatean: Vai de facultatea ta! Cred ca ai doua clase, sau, nici m?car atât.

15 Mai 2017, zoe: Domnu’ politist local, daca tot ati terminat facultatea, de ce n-ati invatat sa scrieti corect romaneste??

15 Mai 2017, Bibi: Numai facultate nu ai facut tu ! Voi nu la capsuni munciti ci la cersit si furat.

15 Mai 2017, ana: Se vede dupa cum scrii domnule politist local ca ai facut facultatea . Ai scris in doua randuri numa gherle gramaticale ! Poate pe la Mandresti ai fost la facultate si atunci te inteleg….AFARA CU VOI ANALFABETILOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16 Mai 2017, Vlad: Pentru a fi paznic local nu ai nevoie de facultate! Ai facut facultatea, desi cred ca si liceul l-ai facut la seral, pentru a primi acel spor de 200 lei net/luna. Cine a mai pomenit paznic cu studii superioare, care si primeste spor pentru asa ceva? Doar la Buzau, Broscodeala a facut asa ceva. La munca, nu la intins mana, meduza!

16 Mai 2017, catalin: Numai i”competenti” la Politia Locala, afara cu voi. Voi sunte-ti mai presus de lege. Doresc sa il felicit personal pe dl. Primar si daca imi este permis sa ii dau si un sprit rece.


Alți buzoieni au apreciat că mesajul nu aparține cu adevărat unui polițist local, ci a fost inserat intenționat pentru a discredita această breaslă. Adevărat este că pe acest site poate scrie oricine și, de asemenea, se poate semna cum dorește.


16 Mai 2017, Gabi agramatu‘: Bravos, domnilor, ce ” culti in cap” sunteti! Am si eu ” decat” o intrebare: sunteti siguri ca politistul local este chiar politist local? Cat de usor se poate manipula, felicitari, machiavellic de-a dreptul! Oricum, pentru contestatarii politistilor locali, stati linistiti, i-a rezolvat primaru’ pe ” micuti”, bine- nteles, in folosul buzoienilor.HA, HA, HA!!??? P.S. Pentru cei care nu au inteles ce am vrut sa spun, sunt multe specimene de genul, aceasta sesizare este o ” facatura”, menita sa-i denigreze si mai mult pe „locali”.Nu le iau apararea, dar, ca sa scrii in halul ala, e prea mult, chiar si pentru un „local” si cu facultate, oriunde ar fi facut-o.Parerea mea!

16 Mai 2017, Pescaru iulian:  Terminati cu diversiunea securistă

16 Mai 2017, Buzoian: Eu nu cred ca e poli?ist local. E o persoana care isi bate joc de ei.

16 Mai 2017, Denisa: Domnilor,a fost un pamflet !!!!!!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.