„E bine că PSD ascultă de PRO România! Așteptăm și PNL-ul”

„Chiar dacă noi am fost primii, și așa s-a întâmplat de fiecare dată când a fost vorba să ne ajutăm semenii, exemplul nostru a fost urmat de această dată și de autoritățile locale”, anunță Pro România Buzău într-un comunicat de presă.

„Salutăm pe această cale gestul primarului Toma, făcut după acțiunea noastră de ieri dimineață, când am donat prin intermediul prim-vicepreședintelui Viorel Dobre, 1000 de măști în proximitatea focarului de Covid 19, în cartierul Mihai Viteazu.

Viorel Dobre (Pro România), oferind măști gratuite în cart. Mihai Viteazul

Primarul a anunțat că și instituția pe care o reprezintă va face același gest, și va împărți măști locuitorilor din zonă. Chiar dacă numărul nu va acoperi necesarul este un prim pas în a demonstra că atunci când se vrea, se poate renunța la declarații și trece la fapte.

Așteptăm și reacția PNL, unde deocamdată e liniște, mai ales că, având în vedere că liberalii dețin puterea în România, pretențiile sunt cu mult mai mari.

Și nu în ultimul rând, PRO România a mai făcut un gest firesc de solidaritate. Pentru că atunci când prim vicepreședintele Viorel Dobre a donat cele 1000 de măști locuitorilor din Mihai Viteazu aceștia au acuzat lipsa declarațiilor pe propria răspundere – care pentru unii sunt greu de procurat.

PRO România a revenit în mijlocul lor. Și a împărțit tuturor celor care ne-au solicitat și au nevoie astfel de documente în alb, pentru ca acestia să poată circula acolo unde au nevoie cu respectarea legii.

Notă: Ne bucură faptul să vedem că PSD ascultă de PRO România. Și pentru a nu mai aștepta comunicatele noastre ulterioare, ca să aflați ce solicitări mai au aceștia, vă transmitem că oamenii au nevoie și de Declarații pe Propria Răspundere în număr destul de mare. O parte importantă am dus noi…”, a precizat Pro România Buzău într-un comunicat de presă.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

Un comentariu la „„E bine că PSD ascultă de PRO România! Așteptăm și PNL-ul”

 • Păi avem la Buzau PNL???ca si inainte sa plece Ionescu si Barbu din PNL in PRO ROMANIA tot liniste era…adica lipsa de opozitie.
  Acum ca-s la PRO este fff clar ca-s si mai mana in mana cu…PSD!
  Aceeasi Mărie cu alta palarie.
  Trist dar adevarat.
  Apa trece pietrele raman.
  Sa ne dea Bunul Dumnezeu sanatate ca restul le om duce cum necum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.