E cazul să le mulțumim elevilor și celor două profesoare de la Liceul de Arte!

Așa acum au promis cele două profesoare de la Liceul de Arte, Ana Maria Bogleș și Monica Staicu, și-au luat cei mai talentați elevi într-ale picturii de la clasele de Arte Plastice și au purces la repararea picturii de lângă locul de joacă din capătul străzii Democrației, intersecție cu Vlăsiei.

Colectivul implicat s-a apucat de treabă de dimineață cu gândul de a termina până la lăsarea întunericului.

Pictura originală a fost realizată în vara anului trecut, însă nu a rezistat intemperiilor iernii.

La fața locului a ajuns și viceprimarul Ionuț Apostu:

„Mulțumesc doamnelor profesoare și elevilor Liceului de Arte „Margareta Sterian” pentru efortul depus de a restaura pictura locului de joacă DISNEY, afectată de de intemperii! Copiii buzoienilor merită această bucurie! Este un proiect de suflet și sper că am găsit soluțiile necesare ca de acest loc să se bucure și generațiile viitoare de pitici!”.

Pictura veche a fost rașchetată, s-a pus un nou strat de glet, de o calitate superioară de această dată, amorsă și, în plus, s-a folosit un tip de vopsea acrilică mult mai rezistentă.

De aceea, de această dată, se speră ca pictura să reziste ani la rând.

Citește și articolul: Pui de urs într-un copac din curtea unui gospodar din Mânzălești

Conform viceprimarului Apostu și alte locuri de joacă situate în vecinătatea unor blocuri ar urma să aibă parte de astfel de picturi inspirate din desene animate sau din cărțile favorite ale copilăriei.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.