E cea mai mare stradă dintr-un cartier buzoian


Pe o hartă mai veche a orașului Buzău se numește strada Cartier Dorobanți II.

Unii spun că a fost rebotezată și acum s-ar numi Cașoca. Are fix 500 de metri și e cea mai mare din cartierul Dorobanți II.

E vorba de strada paralelă cu Dorobanți care pleacă din dreptul Liceului Marghiloman, curge pe lângă blocurile din spatele pieței din Dorobanți și ajunge în strada slt p.m. Iulian Dumitrescu.

Nu a fost asfaltată niciodată, la înființare s-a acoperit cu beton. Precum și restul străzilor din cartier în zecile de ani care au trecut de atunci, pe calea de rulare din beton au apărut gropi, crăpături, șleauri etc.

Abia acum, în 2018, este asfaltată, după ce primarul Toma a anunțat demararea operațiunii de primenire a cartierelor Dorobanți și Broșteni.

Momentan se astupă cu asfalt porțiunile deteriorate, după care se va turna un strat complet pe toată lățimea și lungimea străzii. La rând vor urma și celelalte străduțe și alei din Dorobanți și Broșteni.


Se finalizează Aleea Sporturilor

În paralel, o altă echipă profită de zilele fără ploaie pentru a finaliza Aleea Sporturilor.

Ieri s-a terminat asfaltarea pe banda dinspre Aleea Sporturilor înspre Penny, iar de azi se pregătește de asfaltare și cealaltă bandă.

După ce se termină de asfaltat și de la Penny la Lidl (lucrare programată luni) va urma și bucata dintre Sala Sporturilor și Bazinul Olimpic, plină de asemenea de gropi.

O a treia echipă a Urbis Serv este desfășurată pe Pompiliu Ștefu.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Tescaru i-a învins pe Toma, Ciolacu și pe buzoieni CLICK AICI 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „E cea mai mare stradă dintr-un cartier buzoian

  • Inginerie ,tată ,adică nu ne jucăm .Când văd și vor să facă treabă ,buzoienii fac . Cinste lor Ar merita și ei măcar o indemnizație ,ceva

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.