E cea mai modernă din Buzău. „Am semnat acum un contract pentru 25 de mii”

1 milion de euro a investit Primăria Buzău în acest an pentru ca Urbis Serv să aibă o stație nouă de asfalt.

Cea veche – de 40 de ani – dădea rateuri dese și nu mai era compatibilă cu noile pretenții de calitate și viteză a asfaltărilor din Buzău.

Cum noua stație (adusă din Germania și asamblată în curtea Urbis în vara 2018) e cea mai modernă din județ – firma primăriei a început să aibă cereri de asfalt din partea firmelor private care au lucrări în oraș și județ.

„Am semnat acum cu o firmă privată un contract important pentru livrarea, în timp, a 25 de mii de tone de asfalt. De asemenea și alte firme iau acum asfalt de la noi. Inclusiv Hidro Salt B92, care are acel contract pentru străzile neasfaltate din oraș, ia acum de la noi și nu mai aduce de la Ploiești”, a declarat Silviu Nicoară, directorul Urbis Serv.

În 2018, Urbis Serv s-a mai dotat cu două finisoare (unul mare și unul mic), o freză, un compactor, mai multe camioane etc.

Ultima achiziție sunt două rulote în care muncitorii de la asfaltări ai Primăriei Buzău să aibă unde – în condiții civilizate – să se spele pe mâini, să ia masa, să se schimbe, să-ți țină o parte din ustensile etc.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  După Trans-Bus, o altă firmă a Primăriei Buzău are gânduri de mărire CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „E cea mai modernă din Buzău. „Am semnat acum un contract pentru 25 de mii”

  • Concasorul de piatra unde este ??Sau vreti asfalt de calitate cu piatra de rau !?Asfaltul de calitate se face cu piatra concasata care bineinteles costa si nu mai iese paraindaratul.

  • Și balastiera Urbis de la Verguleasa zace în paragina!
    O fi de vanzare?

  • Ce ai asfaltat ? curtea personala ?

  • Nemultumiti vor fi intotdeauna,indiferent ce persoana ar ocupa “fotoliul” de primar si indiferent de culoarea sa politica!
    Intotdeauna o sa fie loc de mai bine ,dar ideea e ca ,acum chiar se mai misca cate ceva !

  • Ar trebui ca rezultatul final al investiției să fie mai … palpabil !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.