Cel mai mare șantier din oraș. Iată ce se face și cum va arăta. Problemă pt. Toma

Se lucrează de zor pe toată întinderea fostului teren viran dintre Aurora Mall și Kaufland.

Muncitori, utilaje, fundații, canalizații și stâlpi de susținere a viitoarelor clădiri se zăresc pornind de la strada Frăsinet și până în spate la fostele saivane ale Stațiunii Legumicole.

E vorba de o extindere importantă a complexului Aurora Mall – deținut de un fond de investiții sud-african (NEPI Invest).

Vor fi noi spații comerciale și de divertisment conectate cu vechiul imobil, noi parcări supra și subterane, mai multe săli de cinema etc.

Întreg complexul Aurora Mall va fi reconfigurat, unii dintre chiriașii actuali urmând a fi relocați în noul spațiu.

S-a făcut publică și o schiță a modului în care va arăta zona și complexul Aurora Mall la finalul lucrărilor.

Se vor crea astfel noi locuri de muncă, va crește oferta comercială, dar totodată și traficul din această zonă și așa foarte aglomerată.

PRESIUNE PE TOMA

Devine astfel cu atât mai necesară găsirea unei soluții de înființare a unui drum care să permită mașinilor dinspre Broșteni să acceadă înspre rondul de la Orizont și podul de la Mărăcineni – fără a mai intra în giratoriul de la Carrefour/XXL.

Primarul Toma a anunțat că în 2019 se va apleca înspre găsirea unei soluții. Cea mai la îndemână variantă este amenajarea drumului dinspre bazinul Olimpic și HidroElectrica înspre digul râului Buzău.

Drumul există în fapt, iar edilul șef trebuie să convoace toți proprietarii de teren din zonă pentru a-l dona primăriei, după care municipalitatea să-l asfalteze. Se va rezolva astfel o importantă problemă de trafic și totodată se va deschide posibilitatea dezvoltării rapide a unei noi zone/cartier din Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  „Eu știu că sunt la ei, dar…” Iată ultima declarațieCLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Cel mai mare șantier din oraș. Iată ce se face și cum va arăta. Problemă pt. Toma

 • Chestiunea se rezolva in felul urmator (o varianta): de la Contactoare la Galeria transport maritim, de la Galeria la Dedeman cu avionul, asa cum a promis maria sa primarul.

 • Metrou fac ăstia….. Mare brânză era de făcut. Centura dinspre Avicola la care se ințeapa drumul de la bazinul olimpic. Dar e mai ușor de asfaltat în Crâng. Mai tăiem copaci mai vindem locuri de case. Pace vouă prăduitorilor…..

 • Cine dracu’ v-o fi bagat voua in cap ideea asta cu taiat de copaci si locuri de case, in Crang? Numai bazaconii va debiteaza mintea, unora… Toti idiotii posteaza pe aici numai tampenii, a dat Doamne-Doamne internet la toti muritorii si uite-i ce fac! Jenante postari, penibililor!

 • Din Str. Primaverii pina pe dig (cand va exista drumul asta )si de aici la podul de la Maracineni !

 • Valter Maximilian, saptamana trecuta s-au taiat tiruri de copaci din Crang. Se auzeau drujbele in veselie, exista si pe siteul primariei poze cu una din incarcaturi ce astepta tirul sa le incarce undeva la bariera forestiera de pe aleea Caprioarei. Daca tu nu te duci in Crang sa auzi si sa vezi ce se intampla acolo nu mai comenta.
  Asta pe langa ce s-a taiat prin vara sub pretextul ca erau bolnavi.
  S-a rarit padurea sistematic… pentru ce scop putem specula avand in vedere interesele in zona.

 • Legat de mall e bine ca se extinde, oricum era destul de mic, e bine ca se face si Cinema, sa nu ne mai ducem la Ploiesti sau Bucuresti pentru Cinema mare.
  Legat de drum, asteptam sa vedem ce vor face, interesele imobiliare sunt mari in zona parcului Tineretului, iar niste drumuri facute din bani publici acolo ar fi un mare ajutor acordat celor ce au acolo interese imobiliare.

 • Nu o sa arate zona de la Aurora-Kaufland niciodata ca in schita, trotuarul ala lat e un vis, va ramane trotuar ingust, terenul pana in mall ce inca apartine Primariei e deja promis unui grup select, pe langa terenul ce e deja dat unor chioscuri cu mici, termopane, carnati.

 • Nici spatiile verzi, copacii nu sunt si nu vor fi ca in poza. In Buzau copacii dispar. Nimeni nu a plantat nimic, niciun spatiu verde nou nu a fost creat. La Milano si in alte orase europene sau chiar din Ardeal copacii cresc si pe cladiri, deasupra lor sau pe terase la fiecare etaj. La noi se reamenajeaza rondurile existente cu mulci, copacii din Crang dispar, cei de pe Unirii si de la biserica Banu sunt ciuntiti, gardul viu a fost scos……cam asa. Treaba-i buna!

 • Pasaj subteran pe Unirii
  Cu fonduri EU pentru dezvoltare si infrastructura
  Daca era orasul meu,faceam eu proiectul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.