E dat naibii! Boancă, o nouă boacănă la 18 ani!

E vorba de puștiul de 18 ani, Boancă Ștefan Petronel, care cu două săptămâni în urmă, la Buzău, a spart buticurile de pe Aleea Centrală din Parcul Tineretului și apoi terasele de la ștrand.

După ce s-au plimbat nițel și cu barca pe lac, Boancă și un alt puști au furat mașina unor buzoieni care aveau casă în apropierea parcului. Câteva ore mai târziu, cu mașina furată, șoferul Boancă, fără permis, a făcut accident în Iași (vezi VIDEO mai jos).

Ieri după amiază, Boancă a comis-o din nou. A fugit pe geamul de la baie din postul de Poliție Urziceni.

În stare de arest, puștiul fusese adus de la Iași la Urziceni pentru anchetarea unui alt furt de mașină (preț estimat 15.000 €). În timpul audierilor a cerut voie la toaletă și dus a fost!

IPJ Ialomița: „În timpul cercetărilor, tânărul de 18 ani, din județul Iași, în timp ce se afla în grupul sanitar din cadrul Poliției Urziceni, a evadat de sub escortă, părăsind clădirea pe geamul exterior. Polițiștii au instituit filtre în tot județul. S-a cerut și sprijinul jandarmilor. Se folosește și un câine de urmă. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112”

Citește și:

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.