„E dat naibii. Cum de nu i se înmoaie picioarele ? Nu-i legat cu nimic”

O doamnă intrigată ne-a trimis la redacție câteva fotografii cu muncitorii care vopsesc podul vechi rutier de la V. Pașii.

E vorba de câțiva tineri cu calități deosebite. Lucrează la înălțime, fără nicio asigurare.

Pășesc precum gimnaștii la bârnă, pe o bucată de îngustă de fier, dar cu diferența că dedesubt e hăul și jos albia râului Buzău.

Un pas greșit le-ar aduce foarte probabil moartea, așa cum s-a întâmplat cu sinucigașii care au sărit de pe pod.

„Erau doi inși. Sunt copii, la 20 de ani. Unul dintre ei parcă avea niște hamuri pe el, dar celălalt n-avea decât furtunul de la pistolul de vopsit. E dat naibii. Cum de nu i se înmoaie picioarele. Am și strigat la el, mi-a spus că n-are nicio problemă, e obișnuit să lucreze la înălțime”, ne-a spus doamna care a făcut fotografiile de pe podul feroviar.

„Oamenii păianjen” sunt angajații firmei antamate de constructorul podului de la Vadu Pașii pentru a sabla și vopsi podul vechi în vederea conservării.

Două treimi din pod a fost deja vopsit, fără niciun incident.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Buzoian, făcut „legumă” pe o trecere de pietoni în Anglia. Iată toată povestea și imagini de la fața locului  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „„E dat naibii. Cum de nu i se înmoaie picioarele ? Nu-i legat cu nimic”

 • Pai….acrobatiile ar putea sa coste scump daca inspectia pentru securitate in munca s-ar autosesiza. De altfel e o practica obisnuita…timp de o saptamana niciunul din muncitorii care au demolat cele doua case din centru nu a purtat echipament de protectie…de nici un fel…
  Cade nataraul, face buf….si contribuabilul deconteaza plimbarea respectivului cu elicopterul smurd…interventiile, spitalizarea si recuperarea de rigoare… Asta daca nu parcheaza definitiv…
  :)))

 • Asa este, protectia muncii e inexistenta.
  Pentru patroni oamenii care muncesc sa le faca averile nu sunt decat niste animale ce vor fi inlocuite imediat ce patesc ceva cu alte animale.
  Firma care a demolat cladirile de pe Bistritei e Mega Edil SRL, o firma abonata la contracte cu statul prin Buzau si nu numai, fiind o firma a clanului Ghiveciu, infiintata sub numele de Corleone SRL si apoi redenumita si trecuta pe numele unor interpusi (mai exact una din femeile de incredere ale clanului).
  Cladirile alea daramate au fost retrocedate prin interpusi catre clanul Ghiveciu, care deja au o condamnare pentru retrocedari ilegale a unor zeci de hectare de langa drumul european, cu prejudicii de zeci de milioane.

 • Lucrarile continua pe terenul unde au fost cele doua case… In tot santierul nu gasesti o vesta reflectorizanta, o casca de protectie …de incaltaminte cu protectie nici nu cred ca a auzit patronul…. Ca sa nu mai vorbim de cati muncitori lucreaza cu acte in regula sau doar “ajuta un prieten”…
  Domnul reporter, gasim ceva sange in instalatie ca sa punem si cateva intrebari incomode ??? Sau doar dam binete si ne vedem mai tarziu la o…friptura ???
  :)))

 • Umbla vorba prin targ ca acolo va rasari mandrete de bloc cu 6 etaje si cu spatii comerciale la parter….si nu casa locuibila asa cum pretinde onestul investitor mioritic, traumatizat de traiul la bloc si de cicalelile consoartei…
  Incurcate sunt caile autorizatiilor de constructie si cetoase cele ale retrocedarilor….

 • Nu va supărați! Știe cineva cine s-a pricopsit cu terenul pe care au fost WC-urile Publice ale orașului Buzău (nu are omul unde să-și facă nevoile cind este prin centru)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.