E de două ori mai MARE!

E surpriza, plăcută, a funcționării talciocului buzoian – redenumit Piața Volantă Drăgaica.

Târgul buzoian de vechituri aproape că și-a dublat, de azi, suprafața (vezi foto mai jos).

Ce vedeți în fotografia de mai sus e noul spațiu comercial, închiriat de administrația pieței de la o societate comercială.

Accesul în noul spațiu se face pe această poartă:

„Le mulțumesc clienților noștri, comercianți, că au înțeles situația și au acceptat să-și mute tarabele aici. Acum nu cred să mai fie probleme, nu va mai fi aglomerație, vizitatorii talciocului vor fi risipiți prin spațiul nou și prin cel vechi” – Valentin Manolache, administrația Pieței Volante Drăgaica

În perioada următoare, noul spațiu ar urma să fie asfaltat, se vor trage utilități, astfel încât condițiile oferite comercianților și vizitatorilor să crească.

Există și o a doua supriză, gardul din fotografia de mai jos va dispărea în zilele următoare, iar suprafața Drăgăicii se va mări și mai mult.

Astăzi, ieșirea clienților târgului se va face prin stânga noului spațiu comercial, către strada Hangarului (vezi foto mai jos).

În acest fel se va evita formarea de grupuri mari de persoane în partea din față a târgului – pe partea cu strada Drăgăcii.

Citește și:

loading...

11 comentarii la „E de două ori mai MARE!

 • Eveniment major, de maximă importanță în viața buzoiană și nu numai! (Re)deschiderea unui târg cu de toate, un fel de bâlci, redenumit pompos „Piața volantă Drăgaica”, un fel de „aceeași Mărie, cu altă pălărie”!
  Practic, acest „eveniment” pune în umbră marile evenimente istorice petrecute în urmă cu zeci de ani, în istoria poporului român și în istoria umanității, în genere. Vă las pe voi, clienții acestui târg, să ghiciți care!

 • Pai la cât s.a furat in ultimul timp trebuia mai mult spațiu ptr a fi expuse, ne ducem să ne căutăm lucrurile pierdute pe acolo, se înnegrește puțin peisajul dar trebuie sa ‘mănâncă’ și gura lor!

 • Eu propun să facem un talcioc numai pentru Tereacă, îl închidem acolo și ne vedem de viață în liniște și curățenie. Din când în când ne ducem și stăm la coadă la întrare, să se bucure și el, îl mințim că s-a deschis iar piața volantă…

 • Bucura-te tereaca !

 • Doamne ce bine !!! Le da Toma si furaje vizitatorilor ?

 • @Mihai, normal, vitele și oile doar asta mănâncă, că altfel de specii nu calcă pe acolo. Oamenii normali la cap, au cu totul alte preocupări.

 • Cu ce incurca talciocul ala, in afara ambuteiajului de cateva ore, de duminica dimineata (pentru ca edilii n-au vazut inca la Oradea sau specialistii nu au gandit inca solutia), pe niste nazisti care considera ca TOATA lumea trebuie sa gandeasca, sa faca si sa aiba aceleasi nevoi ca si ei? Bine, sau stalinisti. ”Imunizarea” merge struna, oamenii nu mai mor prin santuri cu miile, ca-n vremea pandemiilor adevarate… apropo, stie careva cati au murit din cauza cancerului, la nivel planetar, de la inceputul anului 2021? Peste 2 milioane de insi. Hai pa si la gara, incolonarea ca tocmai s-a anuntat ca si a treia doza e necesara (pai daca nu-s vanzari cum se asteptau…
  Alte fapte certe:
  Azi, pana la ora 12, in 12 ore adica, se cheltuisera 8 mld de $ pe ”sanatate”. 5 pe ”educatie”. Doar 2 pe ”aparare”, la nivel mondial, capsomanilor. Cititi, cautati, intelegeti! E gratis, nu va trebuie abonament la biblioteca, ca pe vremuri. Lasati radio santul de facebook si wtsp, ca va duceti de garla.

 • Cu cine te certi „Om” ? Simti neaparat nevoia de a arunca cu dejectii in mod nediscriminatoriu? Daca nivelul paginii este cu mult sub demnitatea dumitale, e simplu, nu mai citi. Si, cu atat mai mult, nu mai posta! Tare mult aduci cu un alt frustrat care halucina pana nu de mult timp pe aici…un bolsevic cu blana rosie… 🙂
  O intrebare am si eu totusi pentru cenzorul sef, Tereaca: cam cate procente din activitatea economica din talcioc ( scuzati, piata volanta) este si fiscalizata ???

 • Auras spune, te rog, mai multe date despre afacere! Talciocul s-a extins pe terenul primăriei sau altcuiva?

 • Prima extindere e pe un teren privat, iar a doua (în continuare) ar fi pe un teren al primăriei (a existat o firmă a Primăriei Buzău – Aquafor).

 • Da OM-ule, am inteles, la talcioc se intampla tot. Lumea buna acolo merge !
  Spor la scuipat seminte si cumparat de lucruri furate !
  Aaa, sa nu uitam micii ! Aia zemosi, cu negrul de sub unghiile gratargiului. Pofta mare ! Cu cei ca tine, ramanem in Evul Mediu, e clar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.