E decizia luată de organizatori după „nebunia” de aseară


Ideea a apărut de mai multă vreme.

Însă, după întâmplările ultimelor zile și în special după ultima zi de Drăgaică (peste 20 de mii de bilete vândute ieri!) modificarea a devenit obligatorie.

Mai exact, Drăgaica trebuie să se extindă.

E concluzia la care au ajuns și organizatorii după aglomerația de aseară din toată Drăgaica și mai ales din partea dinspre scenă.

Conform informațiilor culese din mai multe surse de reporterul buzoienii.ro, Drăgaica urmează a se extinde pe terenul din spatele scenei.

Așa cum se poate observa din fotografia alăturată (din satelit) în spatele Drăgăicii există un teren generos care nu este folosit (vezi chenar roșu).

O parte ar aparține municipalității, o parte are proprietar privat.

De asemenea, urmează a se demola și actuala clădire administrativă (birouri administrația pieței și poliția locală) – poziționată nefast, în partea centrală.

Prin cele două măsuri (teren nou + demolare imobil) se va crea o esplanadă suficient de mare în fața scenei pentru a găzdui un număr dublu de spectatori.

„E neapărată nevoie de mai mult spațiu. S-a dus vestea și la Drăgaică au început să vină și vizitatori din alte județe. Prahova, Brăila, Ialomița… Aseară la Smiley au venit oameni și mai de departe. Ideea este ca Drăgaica să devină un târg regional și nu doar local, iar locul trebuie să devină mai aerisit” – Alfred Vasilescu, organizator

Extinderea spațiului ar folosi în timpul anului și talciocului duminical, care la rându-i începe să aibă vizitatori din alte județe.


Citește și articolul: RECORD. Iată câte mii de buzoieni au fost ieri la Drăgaică! CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „E decizia luată de organizatori după „nebunia” de aseară

  • Ha, ha, ha! De unde ideea asta nastrusnica? „Privatul” ce are teren acolo nu vinde!

    Răspunde
  • Aiurea ! Cheltuieli record pentru spectacole care nu isi au rostul la un tirg – audienta redusa ; faceti o prezentare a concursului ( ? ) „B. Sinulescu”

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.