E din Beceni, a absolvit Liceul Economic din Buzău

La această oră, la CJ Buzău se anunță decernarea titlurilor de Cetățeni de Onoare ai Județului Buzău pentru doi oameni de sport – cu origini în județul Buzău.

Dacă despre Ilie Năstase, buzoienii.ro a scris AICIastăzi îl vom deconspira pe al doilea.

E vorba de Valeriu Argăseală, fost arbitru internațional, dar cunoscut îndeosebi prin faptul că a condus inclusiv ca președinte echipa de fotbal Steaua.

Argăseală s-a remarcat prin seriozitate, cunoștințe, dar și pentru că a fost un bun sfătuitor și executant al dispozițiilor patronului Gigi Becali.

„E un personaj cunoscut în lumea fotbalului. E buzoian și se mândrește cu asta. S-a născut și a copilărit la Beceni, a absolvit apoi Liceul Economic din Buzău. Unul dintre arbitrii importanți ai României, care a confirmat apoi și în funcția de conducător la Steaua, cea mai importantă echipă din România”, a anunțat Emanoil Neagu, președintele CJ Buzău.

Tot din Beceni, tot fost arbitrul și conducător în fotbal este și Adrian Porumboiu. „Am vorbit și cu el, îi va veni și lui rândul. Deocamdată are unele probleme de sănătate”, a adăugat Neagu.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.