E din Vadu Pașii și azi a ieșit pe locul 1 la Cluj!

După Andreea Teodora Șerban, singurul elev buzoian cu media 10 la „bac”, un alt buzoian a strâns azi numeroase felicitări pe facebook.

E vorba de George Dinu, un tânăr atlet (18 ani), medalie de aur în proba de 800 de metri de la Campionatele Internațioanale ale României și Cupa României de seniori – desfășurate pe Cluj Arena.

George Dinu e încă junior (18 ani, e din Vadu Pașii și e legitimat la LPS Buzău (unde e și elev).

Antrenoarea sa, Cristiana Frumuz Ghiță, susține că George e „într-un progres extraordinar”.

Antrenoare: „Felicitări, My Champ! Sunt foarte mândră de tine și de rezultatele tale. Să te lupți cu seniori și cu un timp atât de bun, tu fiind primul an de junior 1! Te susțin și te voi îndruma pe cele mai înalte trepte!”

Timpul cu care buzoianul a câștigat la Cluj, 1.53.11 în proba de 800m cu care a câștigat Campionatele Internaționale ale României nu e cel mai bun timp al lui. Recordul personal, 1.51.74, l-a reușit luna trecută, tot la Cluj, la Campionatul Național de Seniori (locul 4 – la doar 7 sutimi de baremul pentru Campionatul European de U20).

George, antrenament, acasă, la Vadu Pașii

La sfârșitul acestei luni, la Pitești, buzoianul va încerca să obțină baremul de calificare pentru Campionatul Mondial U20 în cadrul Campionatului Național U 20. Succes!

Citește și:

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.