E gata! De la miezul nopții!

Veste bună pentru locuitorii orașului Buzău și nu numai.

La miezul nopții (miercuri spre joi), mun. Buzău a ieșit din scenariul roșu conform hotărârii Comitetului JUdețean pentru Urgență.

De la un indice de peste 3 la mie, Buzăul a coborât miercuri (abrupt) până la 2,68.

Drept urmare de joi dimineață se vor putea redeschide (și la interior) restaurantele, cafenelele, barurile, sălile de jocuri de noroc plus Happy Cinema (la 30% din capacitate).

Foarte probabil de duminică (sau chiar mai devreme) se va relua activitatea la Piața Volantă Drăgaica

Detalii

– activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, este permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului în intervalul orar 6:00 – 22:00;

– activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc este permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului.

 – organizarea şi desfăşurarea activităţii în instituţiile de spectacole şi/sau concerte este permisă, cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului, după caz;

– activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unități de cazare este permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului  în intervalul orar 6:00 – 22:00;

– interzicerea organizării şi desfăşurării spectacolelor de tipul drive-in precum și desfășurării în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale;

loading...

7 comentarii la „E gata! De la miezul nopții!

 • Tereaca , constat ca ai mari interese in tigania numita piata volanta !!!

 • Dati repede drumul la Talcioc, imi este foarte dor de negrul de sub unghiile lu’ ala care intoarce micii aia slinosi pe gratarul ala plin de rugina, praf si seu !!!
  Plus, lumea de acolo, erudita pana in maduva oaselor…

 • De când are municipiul Buzău 130.457 de locuitori?! Cred că sunt luați în calcul și cei care au viză de flotant în municipiu, altfel nu suntem atâția.
  Ar trebui să o lămurim.
  Bine, una este să te raportezi la un număr mai mare al populației, pentru că rata de infectare este mai mică, și alta să faci acest lucru la o populație mai mică.
  Populația municipiului Buzău este atâta cât trebuie în funcție despre ce este vorba când se fac raportările, nu?
  Ne mințim singuri…

 • Pt. dnul Radu. La recensământul din 2012, populatia orasului a fost de 115 mii de locuitori. Anul viitor va fi din nou recensământ. Opinia mea e că populatia a mai scazut cu vreo zece mii. Atât cei plecați in strainatate, dar si cei care si-au facut casă și s-au mutat la tara.

 • Și până anul viitor mergem așa? Avem nevoie de soluții acum, nu în viitor. Viața trebuie trăită în fiecare zi.
  De fapt, ce ne mirăm că nu știm câți suntem la nivel local, dacă guvernul nu știe câți angajați sunt la stat.
  România este minunată, problema sunt oamenii, mă rog, unii oameni. Lipsa de educație duce la sărăcie.

 • Asta da glumă! Cică guvernul nu știe câți angajați are statul! Evident că știe, dar se preface că nu știe! În funcție de interese. Acum interesul actualilor guvernanți este să-și plaseze proprii oameni în aparatul de stat și transparența nu le priește. Ar ieși repede la iveală că una declară și alta fac.

 • Felicitări… A dispărut Covidache. Și a făcut valiză și a plecat la Polul nord. Dacă i ordin cu plăcere. Ne luați de tâmpiți, mor pe capete oamenii. Da, selecție ,, naturală,, cine scapă, scapă cine nu…. Există un Dumnezeu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.