E gata studiul de fezabilitate. Urmează proiectarea și execuția

La finalul anului recent încheiat, pe 28 decembrie, Primăria Buzău a primit studiul de fezabilitate pentru viitorul Aqua Parc care se va amenaja în locul ștrandului.

Primar C-tin Toma: „Am văzut Aqua Parcul realizat la Galați de primarul Ionuț Pucheanu. La fel, în locul fostului ștrand, vom încerca să facem și noi la Buzău”

Conform presei locale, Primăria Galați a cheltuit șase milioane de euro pentru realizarea aqua parcului

După primirea studiului de fezabilitate, urmează realizarea proiectului tehnic și contractarea executantului. Dacă lucrurile merg lis anul viitor ar urma să înceapă execuția.

Planurile Primăriei Buzău sunt mari, se dorește realizarea unui bazin didactic pentru copii și chiar a unui nou Bazin Olimpic.

Citește și:

loading...

8 comentarii la „E gata studiul de fezabilitate. Urmează proiectarea și execuția

 • O idee geniala ca si patinoarul si bazinul olimpic. Disneyland ne mai trebuie, si Zoo !!

  Răspunde
 • Dl primar Toma este foarte original, asa cum o tot demonstreaza de multi ani de cand este ales. Doamne ajuta sa nu copieze cu tot cu nume de la colegii de la Galati, ca iar o luam de la capat si ne trezim cu fel de fel traznai peste noapte! In fine, in acest ritm se pune problema ca Buzaului sa-i fie acordat si titlul neoficial dar onorific de ”micul Oradea, Slatina, Galati”, pe modelul Bucurestiului desigur.

  Răspunde
 • Daca Aqua Park-ul va avea și tobogan voi fi primul si cel mai înverșunat client cu condiția ca execuția s-o realizeze vreo firma din asta serioasa precum Concasul, patronată de oameni corecți și integri precum domnul Gagu.

  Apropo, managementul va urma să fie de stat sau privat ?

  Răspunde
 • Parteneriat public- privat ? O fi cu dedicatie ? Am auzit ca bazaie unul Romica pe la excrement

  Răspunde
 • Ar fi bine ca edilul local oricare ar fi el, să înțeleagă că existența unui bazin de înot ține de calitatea vieții, la orice vârstă. Medicii ortopezi (și nu numai) știu de ce.

  Răspunde
 • Foarte drăguță ideea însă ce legătură are statul cu o astfel de idee ?!

  Fiind de stat, imediat va deveni nerentabil ca absolut orice alt serviciu oferit de către stat fiindcă statul este un monument al ineficienței și nici nu da doi bani pe serviciile oferite către cetățeni.

  N-am fost niciodată la strand din niste motive foarte clare, deși iubesc apa, bălăceala, piscina, etc. ci am căutat alternative.

  Răspunde
 • Ni s-a tot picurat în ureche ideea că statul este cel mai prost gestionar. Fals. Nu există companie importantă franceză în care statul francez să nu fie acționar. În companiile de importanță strategică este unic acționar sau acționar majoritar. Și nu mi se pare statul francez un monument al ineficienței!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.