E gratuit! În centru și în parc. Încă un aspect prin care Buzău intră în rândul orașelor civilizate

Facilitate acordată de Primăria Buzău tinerilor și nu numai.

S-a pus în funcțiune de azi și va funcționa pentru început în centrul orașului (Piața Dacia și str. Cuza Vodă) și în Parcul Marghiloman.

Vorbim despre o rețea de internet wireless gratuită.

Astfel, cei care vor să intre pe net în cele două zone ale orașului trebuie să caute rețeaua cu numele „Primăria Buzău”, iar după introducerea numărului de telefon vor primi codul de acces.

Rețeaua este în perioada de teste, de aceea utilizatorii pot trimite sesizări și propuneri pentru o funcționare cât mai bună.

Citește și articolul: Vom avea și la Buzău avion ?

În viitorul apropiat, buzoienii vor beneficia de internet wireless gratuit inclusiv în celelalte două parcuri mari din oraș, Crâng și Tineretului.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

wi fi
loading...

2 comentarii la „E gratuit! În centru și în parc. Încă un aspect prin care Buzău intră în rândul orașelor civilizate

  • Mă bucur foarte mult că vom putea și noi să accesăm Internetul prin oraș ,numai să nu ne prindă iarna până va fi gata ,Oricum este o inițiativă bună .Și ,o veste bună pentru dl Primar ,am observat că s-au rărit câinii vagabonzi ,nu vă opriți pentru că încă mai sunt și sunt răi ,cel puțin aici între blocurile cu garsoniere din Micro 14 ,și pe strada Grigore Baștan .În privința pistelor pentru bicicliști ,înțeleg că trebuie să renunțăm cel puțin anul ăsta la ele ,pentru că nu mai e timp fizic pentru asta ,și din câte se aude nici vremea n-o să țină cu noi .Oricum sunt schimbări vizibile și îi dorim dlui primar să nu coboare ștacheta .Mulțumesc .

    Răspunde
  • Exista doua probleme mari create de retelele Wi-Fi de asemenea dimensiuni:
    1. Securitatea – orice dispozitiv conectat la o asemenea retea devine extrem de vulnerabil in fata hackerilor. Chiar daca nu accesati conturi bancare sau emailuri, anumite date sau parole pot fi copiate cu usurinta.
    2. Radiatiile emise de retelele Wi-fi de asemenea dimensiuni sunt un risc major pentru sanatatea copiilor. Expunerea la radiatii radio non-termale poate afecta celulele nervoase aflate in dezvoltare. Exista multe studii facute pe aceasta tema chiar si de Organizatia Mondiala a Sanatatii.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.