„E gratuit și branșamentul și contorul!”

Visurile celor din Mărăcineni, Potoceni și Căpățânești de a avea gaze se apropie de realitate.

Proprietarii de imobile din comună sunt chemați la primărie pentru a semna precontractele de branșare la viitoarea rețea de gaze naturale.

Semnarea precontractelor e importantă pentru un prim-recensământ al numărului de imobile (locuințe și firme) care se vor branșa la viitoarea rețea.

Vezi, mai jos, cum arată precontractul:

Conform primarul C-tin Dumitru în curând vor începe lucrările pentru înființarea rețelei pe străzile din comună.

În același timp, se lucrează aducerea țevii cu gaze de la Vernești până la Mărăcineni pe sub șoseaua Buzău – Brașov, calea ferată Buzău – Nehoiașu, canalul energetic și râul Buzău.

Anul viitor, cel mai probabil, primele locuințe din Mărăcineni vor avea aragaz și centrală pe gaze naturale.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „„E gratuit și branșamentul și contorul!”

 • Nu exista gratuit
  E gratuit pana la contor si te rupe la bani dupa acesta
  Platesti cateva mii de lei ptr cativa metri de teava .Cine crede ca exista ceva gratuit are probleme la mansarda

  Răspunde
 • @Bukk Sunt de acord cu critica atunci cand e justificata dar matale cam exagerezi. Daca omul (Titel) a spus ca bransamentul SI contorul sunt gratuite(apropo, este lege in vigoare care spune clar ca bransamentul la utilitati este gratuit si obligatoriu de efectuat pe cheltuiala UAT-ului pe suprafata caruia se afla imobilul, daca exista utilitatile respective), unde te-ar putea „rupe la bani” ? Iar teava de la contor pana la centrala/aragaz/convector si-o poate cumpara fiecare de unde vrea, impreuna cu vopseaua galbena (obligatorie).
  Din precontractul ala se ridica o singura intrebare : de ce ar merge informatiile cu caracter personal catre terti sau imputerniciti?
  Hai Maracineni! Cu Buzaul ne-am lamurit!

  Răspunde
 • Spre binele lor li se ofera gaz la pretul unui salar lunar. Oamenii inca insista sa existe precum pana in anul 2019. Am o veste: camere joase, mici, suprafata vitrata redusa si NEAPARAT balcon spre strada, din care NIMENI din familie nu va servi șerbet vreodată, admirând camioanele și praful șoselelelor in timp ce vecinii sunt nepasatori de ciuda. Cam asta-i viitorul. Normal ca vor venit gaze de la americani, cu vaporul, si de la Caragele… Candva si gratuit (deloc).

  Răspunde
 • Dl TEREACA se vor semna ,,PRECONTRACTE,,,va rog sa faceti diferenta.

  Răspunde
 • E gratuit pana la gard. Dar sa vezi ce taxare iti fac pe instalatia pe care trebuie sa o faci tu de la gard pana la locul consumului. Si daca merge treaba precum la oras… mai trebuie si spaga pentru receptie si dat drumul la gaz.

  Răspunde
 • John Doe te-a mintit cineva ca poti sa cumperi tu teava si sa te conectezi tu singur de la contoarul din gard cum vrei tu.

  In realitate trebuie sa o faci cu un proiect, cu o firma agreata, care desigur taxeaza corespunzator, adica mult.
  Iar la final dupa ce e lucrarea gata mai trebuie alti bani ca sa vina distribuitorul sa dea drumul la robinet. La oras te amana luni de zile daca nu dai spagile cerute, nu vad de ce ar fi diferit in rural.
  Si degeaba ai tu instalatia facuta cu proiect si firma agreata daca nu platesti spaga de deschidere stai si te uiti la instalatie.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.