„E la liceu, dar plânge ca un copil după ea. Azi, nici nu s-a dus la școală”. Iată ce s-a întâmplat!

Cine a avut vreodată un animal, la care a ținut și pe care l-a pierdut, înțelege durerea din acest moment a lui Andi.

Chiar dacă e băiat mare, de liceu, Andi plânge ca un copil după ce ieri și-a pierdut cățelușa.

Se cheamă Relly are doar 5-6 luni și e de rasă – „maidanez”.

„Andi a luat-o din milă, de pe stradă! A dus-o la dr. Budisteanu, a vaccinat-o, deparazitat-o, etc., după care a luat-o acasă. Andi s-a legat sufletește de ea, iar acum plânge ca unul mic după ea. Ieri, în jurul orelor 15.00 – 16.00, a a scos-o afară și i-a dar drumul să se joace cu copiii. Și Relly este mare iubitoare de copii, vecinii o îndrăgeau, îi dădeau de mâncare când o vedeau pe afară. Era jucăria copiilor din zonă. Din păcate, cățelușa a dispărut și n-a mai fost de găsit nici aseară și nici azi. Andi nici nu s-a mai dus azi la școală, a căutat-o prin tot orașul sperând că o găsește”, ne-a scris la redacție un prieten de-al lui Andi.
În momentul în care a fost pierdută, Relly avea o zgardă verde la gât. În caz că cineva a văzut-o sau o va vedea pe undeva poate suna la numărul 0766633675 sau poate scrie pe pagina de facebook Albu Andi Ioan.
„Am pierdut catelusa metis,de talie medie, in data de5 ,intre orele 3-4,raspunde la numele Relly ,avea o zgarda verde la gat.Orice informatie este bine venita(0766633675).Share!!!”
loading...

Un comentariu la „„E la liceu, dar plânge ca un copil după ea. Azi, nici nu s-a dus la școală”. Iată ce s-a întâmplat!

  • E posibil sa fi intrat in calduri si sa plece! Daca e asa se va intoarce!! Daca nu o poti cauta si in padocurile de pe strada Rachitei,in adapostul de stat!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.