„E la noi! Să vină s-o ia. Avem și cheile, actele, tot!”

Mașina tânărului teribilist urcată azi dimineață în noul rond de pe Frăsinet a fost ridicată de utilajul Urbis Serv – vezi foto mai jos.

„E la noi, la Urbis, în garajul de la Crâng. Când se va hotărî, proprietarul poate veni s-o ia. Avem cheile mașinii, actele, tot”, au anunțat reprezentanții Urbis Serv.

În momentul în care a fugit, șoferul a lăsat cheile în contact, motorul și farurile aprinse. Au fost stinse patru-cinci ore mai târziu (!) de polițiștii veniți la fața locului.

Probabil că proprietarul va fi pus (și) să plătească pagubele aduse rondului.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „„E la noi! Să vină s-o ia. Avem și cheile, actele, tot!”

  • Sunt tineri pe care-i – scuzați expresia – îi doare-n fund de pierderea, lovirea mașinii sau stricăciunile aduse bunului public… Are cine să plătească asemenea… fleacuri ! Dar dacă se lasă cu pierderi de vieți omenești ?!…

  • Probabil că era beat. Indivizi de genul ăsta te omoară pe stradă, oricât de atent și bine pregătit ca și șofer ai fi.

  • Daca rondul ar fi semnalizat, iluminat, ar fi altceva…Se putea intampla oricui, care nu stie noua modificare din acest sector…Nu mai faceti pe desteptii!!!…Primaria e de vina!!!

  • @jimmy, tu te-auzi ce spui? Adică el sărăcuțul este nevinovat, de beat ce era n-a mai văzut nimic, apoi a șters-o ca un laș. Sunt marcaje, semnalizări, dar la chiori trebuie să le dai indicații ca la idioți, altfel nu-mi explic gândirea ta.

  • Beat și fără permis!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.