„E loc pentru toți copiii din județ. Vom mai ține unul!”

Organizatorii au fost luați prin surprindere azi de cererea mare de invitații gratuite pentru spectacolul Gașca Zurli de la Buzău de pe 30 mai.

Coada cu părinți, bunici și copii s-a întins până în stradă, domnișoarele care distribuiau invitațiile epuizând stocul de până la două mii de persoane.

Întrucât cereri mai existau, dar invitații ioc, a trebuit găsită ad-hoc o soluție.

Ea venit de la președintele Emanoil Neagu care a aplicat aceeași motodă precum Toma la concertul de Crăciun al Johann Strauss Ensemble.

„Vom organiza o a doua reprezentanție, în aceeași zi. Prima rămâne la ora 17.00 cum s-a anunțat. A doua va fi mai devreme, probabil la ora 14.00. Sunt mulți copii doritori, inclusiv din județ, care n-au mai asistat la un astfel de spectacol. Vrem să le facem tuturor un astfel de cadou de ziua lor”, a anunțat Neagu.

Vom reveni cu informații legate de acest al doilea spectacol.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „„E loc pentru toți copiii din județ. Vom mai ține unul!”

  • Si umbră unde va fi ca pomii din olanda nu fac treaba deloc

  • “Se va mai ține unul” – normal, că doar nu plătește Neagu din buzunarul lui. Eu zic să mai fie încă unul, să fie astfel trei, că sună mai bine.
    Invitatiile sunt gratuite pentru cei care le primesc, dar de plătit le plătim cu toții. Nimic nu este gratuit din partea autorităților. Toți plătim!

  • Buna ziua pt al doilea spectacol se mai dau invitatii?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.