„E mai frumos fără ele”. Sunteți de acord cu propunerea primarului?

Promotor în orașul Buzău al coborârii cablurilor de pe stâlpi și a îngropării lor în subteran, primarul Toma a pus gând rău și bannerelor publicitare/electorale amplasate între doi stâlpi – deasupra străzilor din oraș.

„Eu zic că e mai frumos fără ele. Propunerea mea e să eliminăm de tot aceste bannere și să lăsăm doar panourile publicitare. Eliminarea bannerelor nu are nicio legătură cu alegerile. Vom monta, în schimb, mai multe panouri în locuri vizibile”, a explicat Toma.

Anunțul primarului nu convine unora dintre politicienii locali, mai ales că în acest an ar urma două rânduri de alegeri.

„Eliminarea bannerelor nu are legătură cu alegerile pentru că PSD, avându-mă pe mine primar, ar putea să-și pună cele mai multe”, a adăugat Toma.

Rămâne de văzut în ședința Consiliului Local din 20 iulie dacă membrii Consiliului Local vor fi de acord cu inițiativa primarului.

Vezi mai jos conținutul proiectului:

(1) Începând cu data adoptării prezentei hotărâri este interzisă
amplasarea bannerelor publicitare pe raza municipiului Buzău.
(2) Prin excepţie de la prevederile alin.(1) amplasarea bannerelor publicitare ce promovează acţiuni ale municipalităţii este permisă numai cu respectarea dispoziţiilor prezentului Regulament.

Anunț-Public-3-1


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

8 comentarii la „„E mai frumos fără ele”. Sunteți de acord cu propunerea primarului?

 • Eu propun sa se numeasca el primar pe viata, ba chiar imparat. Ce ne mai trebuie alegeri! Stalinismul sa traiasca!

 • Ar trebui să dispară și panourile publicitare din zona drumului public. Codul rutier interzice amplasarea unor astfel de panouri care estompează vizibilitatea sau induc în eroare participanții la traficul rutier. Trebuie să dispară, orașul ar arăta mult mai bine. La fel și cele agățate între stâlpi.
  Auraș, ar trebui să verifici cine sunt cei care dețin astfel de panouri pe domeniul public. O să fii mai mult decât surprins.

  P.S. De ce au apărut vânzătorii de pepeni, că producători nu sunt cu siguranță, la colțurile de stradă? Arată jalnic, Buzăul pare un orășel necivilizat. Avem destule piețe agroalimentare.

 • Total de acord!!!!

 • Fortza Tomita !!!!!
  Totul pentru front, totul pentru victorie !
  Tereaca, eu il votez oricum pe Tomita, dar, …chiar nu mai putem citi nimic altceva decat ce …”respira” Tomita ???

 • De acord cu primarul, doar ca as desfiinta prima data panourile publicitare. Oricum nu se uita nimeni la ele. Daca vrei publicitate ai pe telefon, televizor cata vrei. Spatiul verde ar trebui redat orasului.

 • Ideea este buna. Intradevar vanzatorii de pepeni la coltul strazilor sunt in plus. Nu sunt producatori si fac concurenta neloiala aprozarelor zonale.
  Un alt aspect de corectat sunt cele 2 canale din crang care alimenteaza elesteul si din care se scurge apa din elesteu. Nu au nici un gard nimic. Copilul meu s a dezechilibrat pe bicicleta si era sa cada in cel de evacuare a apei. Daca patea ceva , era de vina administratorul parcului?! Sa se monteze zi acolo o mica balustrada de siguranta

 • Si eu sunt pentru reanalizarea eligibilitatii panourilor publicitare. sunt panouri afisate chiar in fata unor institutii, magazine, centre comerciale, banci… nu e corect. iau fata acestora!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.