„E multă muncă, migală, dar la final va ieși ceva deosebit”

În luna mai e termenul de finalizare a șantierului din centrul Buzăului.

Atunci va fi inaugurat și acest gen de fântână arteziană cu jocuri de apă, îndrăgită îndeosebi de copii.

„E multă migală, dar nu se face nimic deosebit fără muncă. O să iasă ceva frumos, o să vedeți”, a anunțat meseriașul (din Focșani) care se ocupă de artezienele din centrul Buzăului
PROIECȚIE. Cam așa va arăta la finalul lucrării
O astfel de arteziană se găsește în centrul Sibiului și e îndrăgită e copii în zilele caniculare de vară

Centrul Buzăului va avea șapte obiective (fântâni) prin care va curge apă:

În partea dinspre Hotelul Pietroasa va fi o cascadă de mici dimensiuni
Și pe Aleea Trandafirilor va fi un canal cu apă care se va prelungi până în fața primăriei

Șeful șantierului, un buzoian, ing. C-tin Vasiloiu, a anunțat recent că Aleea Trandafirilor va fi inaugurată înainte de Paște, iar Piața Dacia (întreaga lucrare) pe 25 mai:

„Am fi terminat mai devreme, din păcate moartea subită a dnei Anne Mary Enescu, patroana firmei care a avut lucrarea, ne-a pus piedici mari. Dânsa era singura cu drept de semnătură în firmă. Au trecut câteva luni până când acționarul minoritar a putut prelua controlul pentru a se putea relua plățile și achizițiile”.

Citește și:

loading...

13 comentarii la „„E multă muncă, migală, dar la final va ieși ceva deosebit”

 • Acum o sa vina haterii lui Toma: bani risipiți, ca trebuia facut altceva cu banii aceia, spalare de bani etc.
  Aa, era sa uit, unde sunt parcările.
  Nu ne mai facem bine. Felicitări acestui primar ca vrea sa faca ceva. Într-adevăr are și anumite defecte, dar se vad faptele la acest primar.

  Răspunde
  • nu zice nimeni sa nu faca dar cind incepe sa faca ceva sa le faca intr-o anumita logica cu cap nu doar sa fie facute ca sa dea bine.

   Răspunde
  • Ideea e sa faca intr-o logica, sa vina in intampinarea nevoilor cetatenilor. Nu ne trebuiau dusuri pentru minoritarii de pe Cuza-Voda, avem nevoie de cu totul si cu totul alte lucruri.
   Dupa ce ar fi facut ACELE LUCRURI putea sa le faca si dusuri minoritarilor de pe Cuza-Voda.

   Răspunde
 • Dar de ăia cu semafoarele lor „inteligente” nu se mai aude nimic? Că pe întreg bulevardul Unirii nu mai mișcă nimeni, nimic. Vacanță totală, din partea tuturor! Pistele de biciclete sunt nefinalizate și acestea nu prea par a fi dependente de amplasarea noilor semafoare, intersecțiile sunt „praf”, e o stare generală de durere în trei litere, sau patru.

  Răspunde
 • Vine turistul pe centru, vrea și el o ciorbă, o ceva de vizitat, o cafea, o cultură, o ceva… tot ce-i putem oferi sunt pastile, excursii, abonamente la telefoane și multe chestii din șop. Dacă într-un an zona asta stă la fel de frumoasă, udă și pietonală către dintr-un capăt al altuia, degeaba, atunci dl primar Toma ar trebui să înțeleagă că ceea ce a ”reușit” instituția dirijată de către dumnealui era treabă de subinginer, cel mult, în timp ce atragerea investitorilor și schimbarea naturală a tipicului economic al întregii zone se face cu măsuri de om deștept, subliminale, legale și nediscriminatorii, dovezi de inteligență administrativă, umană și economică care l-ar fi dus undeva aproape de nivelul călcâiului dlui PRIMAR Nicu Constantin.
  Dar acesta este motivul pentru care are în subordine doi vici profesioniști, un Consiliu local doldora de oameni care au demonstrat în timp verticalitate, pricepere, empatie publică, plus fel de fel de specialiști, sfătuitori sau exemplificatori de la care dânsul ia lumină, pentru a face ceva bun, așa cum eu am încredere că se va întâmpla!

  Răspunde
 • Nu seamana deloc ceea ce a iesit pe Aleea Trandafirilor cu ceea ce se prezenta in proiect . In proiect era o perdea bogata de arbori , in realitate a iesit altceva .

  Răspunde
  • E ok, păstrăm consecventa, Iazul Morilor reloaded !

   Răspunde
 • Să vezi puradeii pă sub arteziene…. să le dea și un pic de săpun!

  Răspunde
 • @OaiaGabriel:
  Urmeaza sa fie plantati copacii, momentan se lucreaza.
  Greu de priceput, nu ?!

  Răspunde
 • Unde sa mai planteze in placile de beton? Gazonul ala e asternut peste ce au turnat inainte eu asa am vazut. Mi se pare ca va fi ceva placut la final, fara sa bag mana in foc pentru finisaje, problema e daca va ramane doar un spatiu amenajat si atat ori va atrage ceva atentie umana in plus. Pentru ca de locatii inutile deja suntem satui.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.