„E necesar pentru că va crește viteza după asfaltare”. Iată unde apare noul rond


Un nou sens giratoriu se va înființa în municipiul Buzău zilele viitoare.

Acesta va fi poziționat în dreptul Sălii Sporturilor la intersecția dintre strada Mesteacănului și Aleea Sporturilor (vezi foto alăturat).

Spațiul este suficient, iar rondul va fi unul provizoriu format din balize de plastic.

„În curând se va termina de asfaltat Aleea Sporturilor. E evident că din acel moment va crește sensibil viteza de deplasare a vehiculelor, dar și riscul producerii de accidente. De aceea Comisia de Siguranță Rutieră a luat decizia înființării aici a unui nou sens giratoriu provizoriu. Parcarea din fața Sălii Sporturilor va rămâne, nu va fi desființată”, a anunțat viceprimarul Ionuț Apostu.

Până la finalul acestei săptămâni se va finaliza asfaltarea Aleii Sporturilor până în dreptul Sălii Sporturilor.

Apoi, se va trece și la asfaltarea tronsonului dintre Bazinul Olimpic și Sala Sporturilor.

Trebuie menționat că pe Aleea Sporturilor a fost înființată o nouă trecere de pietoni cu buton în dreptul Penny Market, fiind desființate alte două din apropiere.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: „Probabil mulți mă vor înjura la început, dar apoi îmi vor mulțumi”. Ce se va întâmpla după obținerea permisului auto.  CLICK AICI 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „„E necesar pentru că va crește viteza după asfaltare”. Iată unde apare noul rond

 • Bravo dnul viceprimar ai reusit sa asfaltezi o strada in 3 luni… Ne mai miram de ce ati facut voi politicienii 200 de km de autostrada in 28 de ani.
  Halal eficienta la Buzau!

 • Mai citeste odata ce ai scris.Dupa care ,sfatul meu este sa-ti vezi de treburile tale.

 • Iar sensuri giratorii? Umpleti orasul de ele. In ce tari mai vedeti voi prostii de astea in fiecare intersectie?
  Nu vad rostul la un sens giratoriu acolo, ce viteza sa fie in zona aia? Nu prea va place sa ganditi.

 • Dl Anonim , aparent d.vostra sunteti un pic rupt de realitate , stiti ca Primaria Buzau intentioneaza sa faca o noua artera intre Sala sporturilor si iesirea Maracineni . Scopul acesteia find deblocarea rondului Carrefoure . Deci actiunea de mai sus este benefica iar referitor la nr strazilor asfaltate in 3 luni , va sfatuiesc sa faceti o plimbare prin orasul Buzau

 • Nu se face nici o artera prelungire, e doar un vis al unora.
  Terenurile sunt private.
  Si chiar daca nu erau, mai devreme de 2021 nu se facea nimic… si ce rost are sa instalezi un giratoriu unde nu e nevoie cu gandul ca peste 10 ani o sa fie acolo o prelungire?
  E o idiotenie.

 • Acolo nici nu aveai ce viteza sa ai, ca daca veneai cu viteza dinspre Lidl sau dinspre Contactoare, riscai sa faci accident in curba aia. Erai fortat de curba aia sa incetinesti.
  Ca sa nu mai zic ca e si trecerea aia de pietoni perfect prevazuta acolo pentru ca cei ce nu cunosc zona sa incetineasca si sa nu riste un accident.

 • Sensurile giratorii nu au ce cauta pe artere circulate, alea in strainatate sunt solutii pentru stradute in cartiere frecventate de riverani la viteze mici, dar la noi sunt folosite total aiurea le pun pe arterele circulate.

  Sensul ala de giratoriu de la Sala Sporturilor e cu dedicatie pentru crasmele din zona ale politicienilor, precum penalul Bîgiu. Ca sa se poata accesa mai facil crasmele lor.

 • Nu are sens un rond acolo. Viteza oricum nu poti avea acolo. Sunt treceri de pietoni peste tot. Doar un lipsit de experienta sau un inconstient ar merge cu viteza. Si astfel de oameni nu vor fi opriti de un rond de plastic.

 • E o ideie proasta un giratoriu acolo , traficul se desfasoara normal acolo , si nu inteleg chiar nu puteti sa renuntati pa pupaturi in cur anonime , primarul face ce trebuie sa faca un primar ,pentru asta a fost ales , deci JOS PUPATURILE IN CUR .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.