E nevoie de cheia de 13!

Majoritatea buzoienilor care au luat din rastel bicicleta municipală au pățit-o:Piulița care fixează șaua n-a fost strânsă. Șaua se mișcă, iar bicicleta nu poate fi folosită sau e (foarte) incomodă:

„Stau în Micro XIV și vin de la Colegiul Tehnic. A trebuit să merg până aici doar în picioare”, ni s-a plâns un elev de liceu.


Rugămintea către cei care asigură mentenanța proiectului e ca în orele și zilele următoare să se doteze cu chei de 13 și să strângă piulițele la cele aproape 500 de biciclete municipale.

La fel, buzoienii care intenționează să folosească bicicleta și nu vor să aibă surprize neplăcute ar trebui să umble prin trusa de scule și să-și ia cu ei cheia de 13.

Altfel, proiectul bicicletei municipale se anunță unul de succes, care va depăși inclusiv așteptările inițiatorilor din Primăria Buzău:

Sute de elevi de liceu folosesc deja bicicleta municipală pentru deplasarea la școală și apoi în scop distractiv. Cu banii strânși, Primăria Buzău poate face mentenanța și înlocui, în timp, bicicletele stricate.
loading...

4 comentarii la „E nevoie de cheia de 13!

 • Pingback:

 • … În BZ – open city tre’ să umbli cu trusa completă…tre’ să stii sa repari mașini, biciclete, pantofi, să acorzi primul ajutor când mai cade unul in groapă…

  Răspunde
 • … desene animate !… în curând le vezi aruncate peste tot ptr. că se strică, se sparg roți , sau nu au rastel unde vor bizonii să meargă, se enervează si le lasă aiurea… în plus, firma care se ocupă de întreținere are o dubă care le tot plimbă de la un rastel al altul…le iau de pe unde îs lăsate sau unde îs prea multe la un rastel și le duc la alea goale!…circ ‘verde’ !…

  Răspunde
  • O fi dubă cu pedale ca aia din Fred Flintstone.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.