E nevoie urgent de 15 mii € ca să trăiască!

Campanie umanitară declanșată la Buzău pentru salvarea Alexandrei, o fetiță de doar 11 ani.

Mama Alexandrei: „Anul trecut a fost pentru prima dată când Alexandra a fost diagnosticată cu o tumoare uriașă la ovarul drept. I-au îndepărtat ovarul, urmat de citostatice. Luna aceasta, la un control oncologic eco-rmn-ct, au descoperit o tumoare la fel de uriașă pe ovarul stâng. În plus, are metastaze în abdomen – o formă agresivă și rampantă de cancer. La București, ne spun că nu are nicio șansă la viață. Am decis să nu renunțăm și să mergem în Turcia. Sperăm că va exista o șansă ca Alexandra să viseze. Procedura costă în jur de 30.000 de euro. Avem deja 15.000, dar mai avem nevoie de cealaltă jumătate până la sfârșitul săptămânii viitoare. Sunt încă în spital cu fiica mea și am făcut această postare urgentă pentru voi toți, oameni buni”

Numeroși buzoieni, impresionați de drama Alexandrei, au distribuit postarea pe facebook

loading...

2 comentarii la „E nevoie urgent de 15 mii € ca să trăiască!

  • Nu știu câți vor merge la bancă să facă op, dacă nu au ori nu știu cu online banking. Sper să-i priască tratamentul! Dacă eu am ajutat, alții nu știu ce scuze găsesc… Sincer să fiu, am făcut-o pentru că mă simțeam vinovat, privind la imagini, că trăiesc. E o constatare, nimic lacrimogen.

    Răspunde
  • Tratament:2caps x două ori pe zi timp de 10 zile de Sweet Wormwood de la firma Swanson and Swanson. Importator Fit1.ro. costa 53 roni un flac cu 90 capsule.
    Se poate folosi pelinita dulce 2 căni de ceai pe zi 15 zile.
    Tel 0724607628

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.