„E o eroare care va fi remediată”

Mai mulți șoferi buzoieni au atras atenția asupra suprafeței hașurate eronat înaintea intersecției de la Episcopie:


Sesizare: „De acolo s-au îndepărtat taxiurile tocmai ca prima bandă, de lângă bordură, să fie folosită pentru circulație și fluidizarea traficului. Acea hașură care interzice accesul, face acea bandă inutilizabilă”

Reporterul buzoienii.ro i-a comunicat sesizarea șoferilor viceprimarului Ionuț Apostu:

„Da, e o eroare acolo. Voi vorbi cu ei pentru a repara”


Sensul giratoriu de la Episcopie ar urma să fie transformat în intersecție semaforizată, dacă nu se va schimba cumva proiectul.

Primarul Toma a spus în decembrie că decizia nu aparține municipalității, dar că așa a decis expertul proiectului pe fonduri europene. În conferință de presă, edilul l-a chemat în fața jurnaliștilor locali pe acest expert, Radu Dragomir, chief Executive Oficcer – Urban Scope Romania:


C-tin Toma: „Am văzut că lumea mă înjură pe mine. Deși n-am nicio vină. Nu eu am decis să se pună semafoarele, nu sunt specialist. Uitați, tot domnul Radu Dragomir e consultantul tehnic și la proiectul de management de trafic. E aici, puteți vorbi direct cu dânsul, el e specialistul!”


Radu Dragomir, Chief Executive Oficcer – Urban Scope Romania: „Da, noi am decis așa! Și la Episcopie și pe str. Al. Marghiloman. Le cer buzoienilor să aibă răbdare până când sistemul inteligent de trafic va deveni funcțional. Șoferii trebuie să țină cont că acest proiect vizează și siguranța în trafic, adică a pietonilor, care vor fi mult mai bine protejați, cu semafoare, decât înainte”.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „„E o eroare care va fi remediată”

 • Noroc cu cetățenii care mai sesizează absurditățile prin orașul ăsta pierdut in spațiu și timp, că dacă rămânem la latitudinea „specialiștilor” și a celor care deși recunosc că nu se pricep, totuși semnează, ajungem la balamuc cu toții !

  Vai de tigva lor !

  Răspunde
 • Asta ca să înțelegem cu ce fel de „specialiști” avem de-a face, de ambele părți. Ăștia, nici de paznici la fostele CAP-uri, n-ar fi fost buni.

  Răspunde
 • Statie de taxiuri de la Obor cand o ia de acolo? Ne-am saturat sa ne sicanam, mii de masini zilnic, pentru 2 taxiuri pe care nu le ia niciodata nimeni. Parca a zis Toma ca o desfiinteaza, azi era acolo si, la fel, traficul incurcat rau, frane, sicane…

  Răspunde
 • Cea mai buna solutie este sa dati FOC sediului , in tarile (civilizate) precum ,Franta , Germania, Italia ETC….asa se procedeaza, populatia=cetatenii ies afara si iau la pietre si la dat foc sediile celor care ai fura, pacalesc ,cu astfel de facturi de care ei se scuza cum ca ar fi gresite….auziti la ei estimare facuta de la aproximativ 95 de lei a domnului de 88 de ani ,sa facut aproximare la 950 de lei ,va dati seama ce oameni retardati mintali furaciosi rau intentionati lucreaza acolo?

  Răspunde
  • Ai gresit articolul, dar da, ai dreptate, ar trebui oamenii sa se organizeze pe FB si sa mearga toti la sediu, sa le blocheze activitatea complet, ca sa anuleze toate facturile, apoi sa refaca citirile si sa faca niste facturi corecte. Romanii sunt slabi, divizati, supusi

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.