„E o eroare! Fata n-a ieșit două săptămâni din casă! Cum a luat virusul ?”

Conducătorii de la SCM Gloria Buzău cred că testul pozitiv al jucătoarei Elena Livrinikj e mai degrabă o eroare.

„Înainte de a fi testată jucătoarea noastră a stat două săptămâni singură în apartamentul din Buzău. De la aeroport, din Macedonia, Elena a venit direct la Buzău, unde a intrat în izolare. Cu mâncare la ușă și verificare cu poliția, pentru că a fost informat DSP-ul. Pe 5 iulie a ieșit din izolare, iar pe 6 a fost testată. Consider că e o greșeală, nu avea cum să iasă pozitiv. În plus, fata e ok, nu are niciun simptom”, a spus antrenorul Ovidiu Mihăilă.

Elena a fost trimisă acasă (din nou în izolare!) din catonamentul de la Cheile Grădiștei unde e restul lotului SCM Gloria

Luni va fi retestată, dar e nevoie de trei teste consecutive negative pentru a putea ieși din izolare. Asta înseamnă că macedoneanca – după mulți cea mai bună achiziție estivală a Gloriei – va rata perioada de pregătire.

Dubii și la Craiova

Adriana Crăciun Țăcălie (transferată de la Cisnădie la Craiova în această vară) a avut și ea un prim test pozitiv. Al doilea i-a ieșit negativ. Fata nu are, niciun simptom și crede, de asemenea, că rezultatul primului test a fost o eroare.

Ad. Crăciun: „Eu sunt sigură cu nu am nimic. Ori ești bolnav ori nu ești”
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.