E o glumă sau … ? Un tânăr care o știa pe Geanina Heinz s-a pozat lângă vila austriacului de la Mărăcineni

Reporterul buzoienii.ro a primit azi două fotografii însoțite de un scurt comentariu. „Știu mai multe, dar vă las să gândiți un pic și voi”.

Într-una din poze apare Geanina Heinz alături de un tânăr la picnic, iar în cealaltă același tânăr pozându-se în fața casei din Mărăcineni cumpărată de austriacul Rudolf Heinz proaspetei sale soții, Geanina.

Interesant este și mesajul (scris de tânăr) și care însoțește fotografia postată anul trecut pe facebook: „Pe lângă casă”

Iată mai jos și fotografia în care Geanina apare alături de același tânăr.

Concluzii:

A. Tânărul respectiv a vrut să facă o glumă atunci când s-a pozat cu casa Geaninei și a lui Rudolf Heinz, alături de mesajul „Pe lângă casă”

B. Tânărul a vrut să se dea mare în fața prietenilor sau să trimită un mesaj

C. …. nu scriem noi, dar cu siguranță fiecare dintre cititori se gândește (și) la acest scenariu (de film). Probabil acesta este și mesajul pe care cititorul a vrut să ni-l transmită.

Pe de altă parte, reporterul buzoienii.ro are informații din surse sigure că Geanina Heinz e foarte afectată și deplânge sincer dispariția soțului ei. „Doar pe el îl aveam pe această lume. Mama mi-a murit, iar tătăl mi-e de-al doilea. Nu știu ce-o să mă fac fără el, era viața mea”, ne-a spus aceasta la o zi după nenorocire.

Austriacul Rudolf și romanca Geanina se iubeau de aproape doi ani. S-au căsătorit civil și urmau pe 27 iulie să facă nunta la Viena la Palatul Schonbrun. Din păcate, austriacul s-a sinucis luni, prin spânzurare de podul de la Mărăcineni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „E o glumă sau … ? Un tânăr care o știa pe Geanina Heinz s-a pozat lângă vila austriacului de la Mărăcineni

  • Ati inebunit lumea cu austriacul si femeia lui!…… moare lumea de foame si voua va arde de adolf’……

  • Poate era amantul

  • Eu v-am spus ca ‘e ceva putred in Danemarka’.Cand o sa se descopere adevaratele cauze ale ‘sinuciderii’ austriacului,sa nu ziceti ca nu v-am spus.O fi baietelul asta in relatia cu doamna ?

  • Ce rau ii pare dupa el….poate mai rau dupa avere…daca ii pasa de el era fericit..donsoara pune mana si munceste ca banii nemunciti cum vin asa se duc. Iar pentru barbatii aflati la a doua casnicie…luati.va femei nu pitipoance care iubesc mai mult tigara si viata buna

  • pai in prima poza are tatuaj si in a 2-a nu… sigur tot ala e? lasa pozele neblurate…

  • Daca se acorda despagubiri in caz de suicid la cei cu asigurare de viata,atunci e lamurita treba.

  • La puscarie cu ia ca din cauza ei sa sinucis omu,e o nenorocita femeia

  • Asta tre sa fc puscarie ca a prinso cu unu in pat omu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.