„E o mare greșeală în cazul lor!”

„Cred că este o mare greșeală, cel puțin în cazul lor, ca orele să se țină on-line. Mă refer aici de la clasa zero până la clasa a patra. Solicit actualilor guvernanți să schimbe de urgență acest sistem”, a anunțat azi primarul C-tin Toma.

„Educația nu se poate face on-line la clasele mici. Și copiii, și profesorii, și părinții vor la școală în bănci. Sunt țări importante unde evoluția pandemiei a fost mult mai severă decât în România unde școlile au fost ținute deschise. Sper ca măcar viitorul guvern care va veni la putere după alegeri, oricare ar fi el, să ia decizia înțeleaptă și redeschidă școlile”, a adăugat primarul.

Pe de altă parte, în contrapondere cu opinia exprimată de Toma și de toți cei care gândesc similar, există solicitări ale unor medici, și nu numai, ca România să treacă imediat la un lockdown total.

Adică să se suprime circulația liberă inclusiv pe timpul zilei, iar întâlnirile (aleatorii) pe stradă între cunoscuți să fie interzise temporar.

Argumentul acestora e că în caz contrar virusul va continua să se răspândească și să facă victime în rândul cetățenilor vulnerabili, vârstnici și bolnavi.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „„E o mare greșeală în cazul lor!”

  • E o anomalie ca sa tina școlile închise.in nici o tara civilizată școlile nu sunt închise.urmatoarele generații or sa fie de analfabeti.scoala online este o joaca , nimic altceva.nu invata nimic.inveti sa scrii online la clasa ,,O,,

  • Cei care vor lockdown total, suprima dreptul la viata si la supravietuire! Inainte sa avem morti de covizi, vor fi foarte multi morti de foame si saracie!… Respiram acelasi aer si afara si pe strazi si la munca si daca e sa te imbolnavesti, te poti imbolnavi si acasa, aerisind cu fereastra deschisa! Sa fim seriosi! Ce a mai ramas de distrus in Romania? Saracii?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.