Mesajul impresionant al unei paciente despre Adelina

„A fost un șoc pentru mine când am aflat că dna Adelina a murit!”

„O prețuiam foarte mult. Am cunoscut-o când s-a prăpădit tatăl meu. Am stat atunci trei zile la UPU. Nu mai știam de mine, nu mâncam nimic. Ea și-a dat seama de asta, m-a luat de mână și a împărțit cu mine sandvișul ei. A vorbit cu mine, mi-a alinat durerea, m-a ajutat foarte mult. Atunci mi-am dat seama ce suflet mare are!”.

„De atunci am mai ajuns în UPU cu alte rude. Am îndrăgit-o din nou. Era argint viu, mergea de la un caz la altul cu costumașul ei roșu, mereu cu o vorbă bună, omenoasă și dacă era vorba de vreun pacient în stare de ebrietate. D-asta eu vin acum și spun că moartea Adelinei, o fată așa muncitoare și sufletistă, e o pierdere pentru UPU, dincolo de tragedia personală”, e mesajul pe care a ținut să-l transmită o doamnă reporterului buzoienii.ro.

Cadrele medicale de la UPU Buzău au ținut azi un moment de reculegere în memoria fostei lor colege

Reamintim, Adelina Andrei, o asistentă medicală de 32 de ani, a murit ieri la spital la București. Adelina era însărcinată în șapte luni și în stare critică din pricina Covid. Aflați sub o mare presiune, medicii au decis să efectueze operația de cezariană. La scurt timp, buzoianca a decedat.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Mesajul impresionant al unei paciente despre Adelina

 • O practica intrata in normalitatea mioritica actuala.
  Nu uitati ca acum doua saptamani o femeie din Caracal a murit la nastere, la varsta de 30 de ani, fara sa mai aiba niciun Coronavirus.
  In epoca actuala de aur, Romanistanul tinde sa atinga cotele mortalitatii medievale la nasteri.

 • Mare păcat! Dumnezeu sa o odihnească! Condoleante familiei!

  Sper, chiar sper, ca china (sic!) va plăti toata “factura” pentru ce a făcut omenirii si politicieni precum Merkel, care acum îl pupa pe Jinping undeva, să se mute acolo unde îi este locul, tot în china (sic!), ca membru PCC.
  Si mai sper ca fiecare dintre noi să ne gândim de două ori înainte de a alege vreun brand chinezesc sau vreun produs făcut 100% de o companie chinezească, în defavoarea unuia făcut in orice alta parte pe glob!
  #MakeChinaPay

 • Dumnezeu sa o odihneasca si sa nu uitam ca la spitalele covit profeseaza cu dragoste alte zeci, sute de Adelina fara ca munca lor sa fie rcunoscuta la adevarata valoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.