E o problemă sau un lucru normal ?

Imaginea a fost surprinsă aseară la concertul „Vama” de la Buzău.

La aceeași masă stăteau, printre alții, primarul C-tin Toma, prefectul Silviu Iordache, subprefecta Marieta Boloș și șeful Jandarmeriei Buzău – Virgil Cueru.

Alăturarea dintre primar și prefect li s-a părut unora inoportună în condițiile în care aceștia ar trebui să fie adversari politici.

Alții, pe de altă parte, susțin că întâmplarea e un lucru normal, care ține de civilizație și că n-ar fi o „știre”.

Câteva ore mai devreme, Toma și Iordache, au fost alături la o altă masă, cea de la Prefectură, unde au primit un investitor italian. Se pregătește cea mai mare investiție în industria buzoiană de după ’89.

CLICK AICI pentru mai multe detalii.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „E o problemă sau un lucru normal ?

 • Ce știre senzaționala….

 • Problema este, ce cauta colonelul Cueru, șeful Inspectoratului Județean de Jandarmi Buzău, la masă cu oameni politici sau numiți politic?
  Se știe că, pe vremuri, acesta intra in biroul ministrului de interne PSD Carmen Dan ca la el acasă, dar, totuși, puțină decență nu strică.
  Jandarmii nu au voie să facă politică și nici să își arate convingerile politice.
  Alo, DGA, DIPI, se aude???
  Cât despre faptul că un primar și prefectul colaborează, este foarte bine. Nu culoarea politică trebuie să conteze, ci interesul general al cetățenilor.

 • Nea’ Cueru le turna în pahare sau care era rolul lui?! Ce caută un jandarm la masă cu politicienii?! Și ne mai mirăm că suntem bătuți de jandarmi atunci când protestăm…

 • Tereaca, alaturarea dintre primar si prefect, de pe o parte, si seful jandarmilor, de cealalta parte, nu ti se pare inoportuna??? Seful unei institutii de forta care trebuie sa fie impartiala si apolitica mananca mici si bea bere cu politicienii aflati la putere??? Asa este in democratie???
  Cum o fi ajuns asta sef al jandarmilor buzoieni, ca este foarte tanar? Si nici nu am auzit despre el ca a avut mari realizări ca jandarm pana sa fie sef…
  Sa fie PSD „de vina”?

 • Colonelul Virgil Cueru, un oportunist, un neprofesionist. Omul era în timpul serviciului, în civil, deși trebuia să fie în uniformă, dar stătea la masă cu decidenții politici locali. Este bine să te dai pe lângă șeful direct din teritoriu, adică pe langa prefect, nu colonele Cueru?

 • Nu stiu de ce sunt unii surprinsi ca sefi din servicii stau la masa cu politicieni. Dintotdeauna serviciile cu politica au fost mana in mana. Vorba aia celebra: in politica nu conteaza ce vrea poporul, conteaza ce vor serviciile.
  Cu atat mai mult cu primarul Buzaului, care e cunoscut ca e una din persoanele care s-a perindat numai printre sefi de servicii, generali si comandanti si cu care nu are nici o jena sa se afiseze la chermeze. Nu e ca si cum ar fi prima data cand se afiseaza, cred ca nu e masa la care sa fi stat vreodata la care sa nu fi fost un sef de serviciu.
  Ce mai conteaza ca e ilegal, cine crezi ca il ancheteaza pe sef?
  Legea e pentru fraieri, nu pentru sefi.

 • DGA-ul, dormiți, mă?!
  DGIPI, dormiti, mă?!
  DNA-ul, dormiți, mă?!
  Ce țară… Ce oameni… Anormalul a devenit normal și normalul a devenit anormal. Nimic pare că nu ne mai miră.
  Avem țara pe care o merităm. Nepăsarea naște monștri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.