„E o prostie. De ce lipsește căsuța asta ? E mai rău ca înainte”

UPDATE:

Problema reclamată în acest articol a fost rezolvată după amiază. Pe site-ul Ministerului de Interne a fost publicat noul model de declarație. La punctul 11 s-a adăugat și „asigurarea de bunuri care asigura necesitățile de bază ale persoanelor si animalelor de companie”. CLICK AICI pentru detalii.


Știrea inițială. E o hibă a noii declarații pe proprie răspundere, reclamată de cetățenii din rural.

„E o prostie noua declarație. Lipsește o căsuță importantă. „Asigurarea de bunuri care asigura necesitățile de bază ale persoanelor si animalelor de companie”. În declarație precedentă apărea. Ce bifez acum dacă vreau să mă duc la Buzău la cumpărături, la piață sau la bancă?”

„Stau în Mărăcineni. Cumpărăturile mi le fac de obicei din Carrefour, de la avion. Ajung de acasă în cinci minute, doar trec podul. Ce se întâmplă acum ? Să înțeleg că nu mai e voie ? În loc să fie mai bine, acum e mai rău ?!”

Sunt doar două plângeri formulate de cititorii buzoienii.ro.

Vezi mai jos imagini cu noua noua declarație, dar și cu precedenta, unde apărea la punctul 2: „Asigurarea de bunuri care asigura necesitățile de bază ale persoanelor si animalelor de companie”.

Noua declarație

Vechea declarație

Suplimentar. Există și doamne din rural care au sesizat și reclamat lipsa din formular inclusiv a posibilității de a se deplasa la oraș la saloanele de înfrumusețare (cosmetică/coafură).

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în orele/zilele următoare. E posibil ca autoritățile să realizeze lipsurile din formular și să-l modifice.

Până atunci se va funcționa cu declarația de mai jos (poate fi downloadată de aici).

declaratie-buna

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

3 comentarii la „„E o prostie. De ce lipsește căsuța asta ? E mai rău ca înainte”

  • La pozitia 11 scrie foarte clar!!! Alte motive justificate!- in paranteza sunt doar exemple. Achizitionarea de alimente este un motiv justificat!
    Eu cred ca unii nu au ce sa faca, s-au saturat de luat bani moca de la stat pe ajutor social si de butonat telefonul pe facebook, si isi fac de lucru!!!

    GANDIM SI NOI PUTIN!!???!!??!?

  • Pana ne lamurim trec zilele pana va intra in vigoare legea Starii de alarma si atunci o sa se modifice si declaratia pt ca Temeiul Legal va fi altul. OUG -ul asta NU poate impune o astfel de Declaratie pt ca este NECONSTITUTIONAL, asa ca nici eventualele amenzi nu vor fi legale si vor avea soarta celorlalte date neconstitutional in Starea de Urgenta. Niste dobitoci care cred ca iesirea cu emfaza pe televiziuni si incredrea ca populatia va pune pe seama lor. Relaxarea din Starea de alerta data de catre ei prin OUG, LE VA ADUCE CASTIGURI ELECTORALE. Nu au nicio strabatere in a incalca Constitutia in disperarea lor pentru ca in toamana se vor duce dupa PNTCD.

  • Niște incapabili, au dovedit de ce sunt în stare. Habar nu au de legi și constituție. M-am saturat să scriu toată ziua poezii pentru ca așa vor unii care tot timpul vorbesc în contradictoriu de nu știi care spune adevărul. În loc să inlesneasca deplasarea cetățenilor după starea de bătaie de joc, ei nu știu cum să complice lucrurile. Huuooo domnilor parlamentari Huuooo domnilor guvernanți.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.