„E o prostie să cheltui 9 milioane și să iei 2”! Tacea îi dă dreptate lui Toma!


Polemică în Consiliul Local generată de situația blocurilor în care mai sunt branșate la R.A.M Buzău doar unul, două sau trei apartamente/garsoniere.

„Dacă mai sunt doar unul, două sau trei apartamente la RAM vom trece la debranșarea întregului bloc. E o prostie, ca să dau un exemplu, să cheltui 9 milioane de lei vechi să duci căldură la unul de la ultimul nivel de la care încasezi două milioane, a spus primarul.

Numai că Toma a fost contrazis de consilierii PNL C-tin Ionescu și Ion Barbu care au afirmat că e ilegal să debranșezi pe cineva cu forța.

„Ba nu e ilegal. O considerăm o situație excepțională și se poate proceda la debranșare. De ce să fie ilegal ? Firma RAM consideră că nu mai e economic să presteze activitate în acel bloc”,a replicat Toma.

Contactat de reporterul buzoienii.ro, directorul RAM Buzău i-a dat, în mare măsură, dreptate lui Toma.

„Da, se poate proceda la debranșarea întregului bloc. Cu condiția ca acest lucru să nu se facă în timpul sezonului de furnizare a agentului termic. Noi am făcut un calcul și, de exemplu, într-un bloc în care mai e un singur abonat nu câștigăm nimic. Ce luăm pe mere, dăm pe pere”, a precizat Tacea.

Ca să se poată proceda mai ușor la debranșarea blocurilor cu 1,2 sau 3 locuințe abonate la RAM, Primăria Buzău a promovat o hotărâre prin care municipalitatea va subvenționa achiziționarea de centrale termice pentru persoanele singure/familiile sărace (CLICK AICI pentru detalii).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Toate aceste salvări așteaptă la un service din Buzău. Cum se descurcă Serviciul de Ambulanță ? CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „„E o prostie să cheltui 9 milioane și să iei 2”! Tacea îi dă dreptate lui Toma!

  • Nici macar alea 2 milioane nu le incaseaza.
    Se fraudeaza in prostie ajutoarele sociale.
    Aia 3 din bloc care au ramas sunt aia care fenteaza sistemul si beneficiaza de a doua subventie pentru ca nu au venituri decat la negru si se declara persoane fara venituri sau daca au venituri se declara pe formularele de subventie mai multi decat sunt in practica ca sa iasa venit mic pe persoana (desi la restul de cheltuieli cu intretinerea precum gunoi, lumina, curatenie, asociatie se declara doar o persoana ca se plateste pe persoana).
    Si tot primaria plateste grosul facturii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.