E oficial. Ce rugăminte are Toma de la buzoieni

E oficial. Toma a semnat azi proiectul de hotărâre de Consiliu Local prin care îi invită pe cetățenii orașului Buzău să voteze pe 3 octombrie la referendumul de unire dintre Buzău și Țintești.

Vezi mai jos comentariul făcut de primar pe pagina sa de facebook, dar și pdf-ul cu proiectul de hotărâre.

Proiect-de-Hotarare

Pentru ca referendumul să treacă e nevoie ca 30% dintre buzoienii (din oraș) trecuți pe lista de vot (30 de mii!) să vină la vot.

Citește și:

loading...

14 comentarii la „E oficial. Ce rugăminte are Toma de la buzoieni

 • Daca poate sa vada comentariul meu, Dl. Toma, am si eu o rugaminte inainte de a vota, sa vina sa asfalteze toata Aleea Stejarului din spatele la Profi, Big, de langa Gradininta nr.8 si atunci merg si votez. Este ceva de neimaginat, cu aceasta strada, mergi cu roverul ca pe luna. Nu pentru mine Dl. Toma, pentru toti oamenii care stau acolo, pentru ca toata ziua injura. Si rezolvati odata problema tirurilor si camionetelor de marfa din spatele magazinelor Profi si Bian, in curand va deveni centru logistic acolo si cand vrem sa plecam la munca, nu mai putem sa iesim de acolo.

 • E pe lista de priorități! Pentru că urmează să se înceapă pe Unirii. Ați văzut că pe partea cealaltă s-a făcut Aleea Arinului.

 • @Cip: Subscriu! I-am scris de 4 (patru) ori dlui Toma, cu poze si toate cele, plus reclamatii la Profi. Rezultat zero.
  @ Toma: NU!!!

 • Ok, mulțumesc, Dl.Auras. Atunci merg la vot!

 • Klaxxy, poate se va rezolva, daca zice Dl.Auras că este pe lista de priorități, atunci el știe mai bine, fiind jurnalist, știe cam tot ce mișcă prin Buzău și poate că vorbește și cu primarul. Oricum eu peste 6 luni mă mut in București, dar asta este pentru părinții mei, locatarii din aceasta zona. De mult timp aceasta strada se plombează. Nu așa, trebuie sa vina sa decoperteze și să asfalteze calumea. Cat despre acele tiruri, era să mă iau la bătaie cu unul, că nu voia să deblocheze strada, pentru că trebuia să ajung la munca.
  Daca mă minte, Dl.Auras, o să dau numai comentarii negative. :)) Glumesc !

 • Daca ar sti ceindin Tintesti ce ii așteaptă…. taxe si impozitele vor tot creste…..

 • Nu știu cum e mai bine: sa merg sa votez nu, sau sa nu merg deloc, ca oricum nu se duc 30%…
  Proiectul este aberant pentru un oras jalnic precum Buzaul, asta poate era o idee peste 15 ani, dupa ce peticea putin orasul….

 • Eu am zis ca.i gluma…
  Candidam la capitala europeana ? Este o gluma evident…. Buzaul inca arata ca un sat, deci unirea cu Tintesti face satul mai mare….

 • Unirea cu Tintesti face parte din Kaiser. Pardon…, Kaisen.
  Nu ati inteles nimic.

 • Când va asfalta străzile astfel încât gurile de canal să fie la nivel, atunci să vină să ceară voturi pentru Țintești!

 • Țintești era prea mic pentru anvergura domnului Primar.
  Din postura de Primar al Municipiului Buzău (mai potrivită anvergurii, dar nu suficientă), nu putea face mare lucru pentru Țintești.
  Că Fiu al comunei, prin UNIRE, împacă și Capra (Buzău) și Varza (Țintești).(Fără sa intenionez un sens peiorativ). Care latura va ocupa mai mult din viziunea domnului Primar? Cea de Fiu al comunei sau cea de Primar al Municipiului? De văzut. Că de ascultat vorbe de mărire…. Destul. La cate intenții mărețe, anunțuri de proiecte gigantice și simultane și la tot atâtea deturnări in mici realizări , am ajuns sa nu mai înțelegem nimic. SI MAI ALES AM AJUNS SA NU MAI CREDEM NIMIC!

 • Unul din motivele pentru care ar trebui sa fim de acord cu aceasta „unire”, listat de d-nul primar, este acela ca „malurile” autostrazii ce ar urma sa traverseze acest mare nou oras (vreo 15000 ha, dupa calculele primarului – cam al 3-lea sau al 4-lea din tara!!!!!!), vor creea locuri de munca prin atragerea de investitori ce ar urma sa construiasca firme acolo. Nu inteleg ce ar atrage un investitor sa faca asta! Sau poate autostrada va fi un fel de sosea de centura, unde poti sa faci dreapta-stanga cum si cand vrei? Altfel, de la cele 2 racordari aferente Buzaului, conform proiectului autostrazii, va fi destul de anevoios de ajuns acolo. Asta chiar crede ca „investitorii” (ce deja stau la coada la primarie sa obtina terenuri) sunt prosti, sau poate crede c-o sa prosteasca peste 50% din populatia Buzaului cu vrajeala ieftina.
  Nu e decat un proiect in spiritul megalomaniei ce il caracterizeaza pe Toma (cel mai bun primar din istorie, mai bun ca Bosco!). Sau nostalgia tinuturilor natale (ce apare la o anumita varsta) si a locului in care a creeat prima afacere (cu carute). Are, deci experieta de investitor necesara, pe meleagurile Tintestiului si poate consilia oricand investitorii atrasi de marea oportunitate a noului oras, cu atatea mii de hectare de teren agricol ce abia asteapta sa fie transformat in intravilan!
  Mai intai, marele primar ar trebui sa-si dovedeasca competenta prin implementarea proiectelor in micul Buzau. Ceea ce n-a prea facut pana acum, exceptand avionul, locomotiva, eurovisionul, sau atragerea paralelei 45 prin oras!

 • Domnule Auras daca sunteti informat ,puteti sa spuneti cand o sa intre in asfaltare si zona Mioritei Blocurile A1 – A9 ??? in 2019 Domnul Primar a venit personal in aceasta zona si a promis ca intr-un an e gata . Ce zici ,sa ma duc la vot ???

 • Anul ăsta nu cred. Din câte știu, Urbis va intra în cartierul Orizont, mai e și strada Parâng… Dar, cine știe, pot fi și surprize plăcute. Acum depinde și de încasările Primăriei Buzău – dacă se termină cu această pandemie și lucrurile revin la normal.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.