E oficial. Compania de Apă are un nou director general

După 11 ani în care a fost condusă de Ionel Tescaru, Compania de Apă are oficial un nou director general.

La ședința de vineri, membrii Consiliului de Administrație al Companiei au luat act de rezultatul concursului pentru postul de director general și au numit-o pe Simona Săvulescu – de altfel singurul candidat – în această funcție.

Noul director are ca obiective extinderea ariei de operare, îmbunătățirea calității serviciilor (prin modernizarea instalațiilor), reducerea cheltuielilor și, în viitor, a tarifelor.

„Nu e ceva complet nou pentru mine, am lucrat ca director general și în privat la Grup Romet, unde se produceau echipamente pentru industria apei. Am trecut practic dintr-o parte în alta. De la cei care produceau, la cei care folosesc echipamentele. N-am emoții, învăț și mă adaptez repede. Și, mai ales, știu cât pot să muncesc”, a comentat Simona Săvulescu, cea care l-a ajutat pe primarul C-tin Toma în implementarea sistemului Kaizen în Primăria Buzău.

Noul director are un mandat de 4 ani. Simona Săvulescu a ajuns în iunie 2018 la Comp. de Apă ca director adjunct, iar din noiembrie, după demiterea lui Tescaru, a preluat funcția de director general interimar.

„Am auzit și eu că prin Buzău circulă vorba că la Comp. de Apă sunt angajați mulți piloși. Va urma o evaluare a personalului, în care vor conta priceperea și implicarea fiecăruia. Deci, faptul de a avea sau nu pilă nu va conta. Nici în sens pozitiv, nici negativ” – Simona Săvulescu

Noul director a primit de la buzoieni, la început de mandat, o bilă albă și una neagră. Cea albă la capitolul comunicare și discurs (spre deosebire de Tescaru, campionul anacolutismelor), iar cea neagră pentru afirmația că „înainte de o micșorare a cheltuielilor și a tarifelor, vom începe cu o mică majorare pentru a putea acesa fonduri europene de 250 de milioane de euro)

loading...

7 comentarii la „E oficial. Compania de Apă are un nou director general

 • Dupa 14 ani poate ai vrut sa scrii…

 • Cei mai vechi angajați cu pile vor pleca, iar cei noi vor fi angajați pe acelasi sistem de pile!

 • Și apa are aceiași culoare!

 • grup Romet a dat faliment,sper sa nu urmeze Comp. de apa

 • CAB are foarte mulți angajați care nu își justifică existența în această companie. Dacă mâine pleacă acasă jumătate dintre aceștia nu se schimbă nimic în rău, ci în bine, pentru ca se reduc cheltuielile, cheltuieli ce se reflecta în tarifele practicate de CAB.
  Aproape fiecare șefulet are mașina de serviciu.
  Reduceti cheltuielile, după care investiți în calitatea apei.

 • Din pacate, ca in toata tara, pleaca ai nostri, vin ai nostri, nimic nu se schimba in bine pentru cetatenii fara pile la partid.
  Apa din ce in ce mai scumpa, pierderile din ce in ce mai mari desi nimic nu s-a schimbat, ci brusc spun ei ca au inceput apometrele lor sa inregistreze mai mult decat cele de apartament desi nu s-a schimbat nimic, adica o hotie clara sa ia mai multi bani de la cetatenii ce muncesc pentru bani, nu freaca menta la companii de stat cu monopol.

 • Tot oficial e ca are si un nou pret marit pentru apa.
  Obrazul gros cu cheltuiala se tine, si de unde bani de cheltuiala decat de la utilizatorii captivi care pot fi lasati fara bani dupa bunul plac al partidului, ca nu au incotro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.