Slider

E oficial. Coronavirus e în România. Cine e primul infestat

Veste îngrijorătoare pentru milioane de români.

În urmă cu câteva minute Ministerul Sănătății a anunțat oficial că un cetățean din jud. Gorj a fost testat pozitiv cu coronavirus. Acesta nu prezintă deocamdată simptome, dar acestea pot apărea oricând.

Se știe și că românul a contactat virusul direct de la italianul de 71 de ani – venit aflat în perioada 18-22 februarie în România. Pentru că existau suspiciuni, gorjeanul fusese deja, de două zile, izolat la domiciliu.

Italianul cu soția sa româncă

Cetățeanul virusat va fi adus în această noapte din Gorj la Institutul Matei Balș din București cu izoleta. Autoritățile întocmesc lista persoanele cu care gorjeanul a intrat în contact în ultimele zile.

UPDATE:

În minutele următoare la Ministerul Afacerilor Interne se va susține o conferință de presă la care va participa Raed Arafat și ministrul Sănătății, Victor Costache.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „E oficial. Coronavirus e în România. Cine e primul infestat

 • Despre copiii si profesorii din Buzau recent intorsi din strainatate si aflati in izolare la domiciliu, chiar si de la scoli din oras, nu ni se spune nimic?

 • Sunt si alti cetateni italieni intorsi recent din italia si anume duminica si luni care nu sunt in carantina si se plimba nestingheriti in buzau . Este vorba de seful unei croitorii si unii dintre angajatii acestuia . Halal sistem de sanatate.

 • Din ora in ora citesc fel si fel de articole si comentarii privind coronavirusul, dar in realitate situatia sta altfel:
  * ce daca esti la Kaufland, Carrefour si tusesti sau stranuti si ai pe langa tine copii / batrani/ adulti, regulile minime de protectie igienico – sanitare individuale nu le respecti;
  * te duci la baie, ce e ala sapun, apa ceva in plus care e acolo de forma;
  * daca atragi atentia raspuns Ce te ….. grija;
  Vorba aia inainte analfabet era cel care nu stia sa scrie sa citeasca, acum analfabetul functional, e cel care stie sa citeasca sa scrie dar nu intelege.
  Cum vreti oameni buni sa vi se vorbeasca sa intelege-ti ca daca esti racit stai …. acasa, sau macar respecta regulile de trai in comun.
  De ce trebuie sa racesc eu daca tu esti ….. si nu ai grija de ceilalti din jur.
  De ce stiti sa va comportati civilizat in afara tarii si aici cum o fi, ca daca face ala eu de ce nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.