„E OK. Trebuia mutată mai de mult. E mai bine și pentru șoferi și pentru pietoni”

Primăria Buzău face toate eforturile pentru a fluidiza zona rondului de la Carrefour în perspectiva închiderii podului de la Mărăcineni.

După mutarea trecerii de pietoni dintre Aurora Mall și Penny Market – Galleria Mall, azi muncitorii de la Urbis Serv au lucrat și la amenajarea unei noi zebre la capătul străzii Frăsinet (înspre sensul giratoriu).

Concret, trecerea dintre Tess și Aurora Mall a fost desființată și mutată 60 de metri mai înspre Kaufland.

Azi după-amiază o echipă de la Urbis Serv lucra la amenajarea noii zebre și a scuarului – unde s-au montat dale – dintre cele două sensuri de mers.

„E OK. Ideea e foarte bună. Trebuia făcută mai demult. Ne convine și nouă șoferilor, ieșim mai ușor din sens, dar e bună și pentru pietoni, traversarea e mai sigură”, au răspuns câțiva șoferi chestionați de reporterul buzoienii.ro.

Citește și articolul: Piedică în calea cumpărătorilor, comercianți îngrijorați de scăderea vânzărilor

De săptămâna viitoare, când se va închide podul metalic de la Mărăcineni, coloana de mașini va ajunge zilnic până la rondul de la Carrefour și chiar mai departe, atât înspre centru cât și pe strada Frăsinet.

Citește și articolul: „E atât de frumos. N-ai spune că-i la noi în oraș”. Iată ce spun buzoienii după ce le-au văzut cu propriii ochi

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „„E OK. Trebuia mutată mai de mult. E mai bine și pentru șoferi și pentru pietoni”

  • Eu cred că trebuia mutată pe coltul celălalt, deoarece este foarte rău pentru noi care ieșim din cartier pentru că trebuie să ne oprim intre sensurile de mers și de cele mai multe ori este riscul sa nu vedem pietonii deoarece suntem in viraj. Cred că mai sunt și altii de acord cu mine.

  • E suficient de departe cum e acum. E cat de cat decent cum e acum… se putea pune in fata intrarii din mall, dar s-a opus prietenul primarului si primarul, ca dupa aia nu mai puteau ei parca ilegal acolo in fata crasmei lor favorite de peste Aurora.
    Acolo unde spui tu ca vrei sa faci stanga ar trebui sa fie interzis la stanga pentru cei care ies dintre blocuri, sa fie obligatoriu la dreapta spre Kaufland. Acolo se baga la intimidare si blocheaza traficul ca sa patrunda ei sa faca stanga.

  • Urcare/coborare pentru persoanele cu dizabilitati? Sau aceste persoane nu au dreptul sa circule pe trece?

  • Urcare/coborare pentru persoanele cu dizabilitati? Sau aceste persoane nu au dreptul sa circule pe trecere?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.