E prima din Buzău căreia i s-a întâmplat asta! „Doamne, ce sperietură am tras”

„Aveți habar, au început cumva ridicările de mașini în Buzău ? Cred că am văzut un autoturism pe platforma celor de la Urbis”.

E mesajul primit azi după-amiază de reporterul buzoienii.ro de la un cititor, căruia îi mulțumim.

Deplasat la parcarea Urbis din Crâng, reporterul a constatat că sesizarea a fost adevărată.

În ghereta de la poartă un angajat de la Urbis, un polițist local și un domn completau niște hârtii.

„Da, e prima mașină ridicată din Buzău. De la sesizare până când mașina a fost ridicată a trecut aproape o oră. Autoturismul a fost parcat de proprietar  pe trecerea de pietoni de la gară de la intersecția str. Col. Buzoianu cu Bd. 1 Decembrie”, ne-a spus polițistul local.

Dincolo de poartă, în parcare, fusese așezat autoturismul Audi, BZ-95-ANY.

După ce a completat hârtiile și a plătit banii, proprietarul și-a putut recupera mașina.

Citește și articolul: Premiu de 120 de milioane! Concurs lansat azi, oficial, de Primăria Buzău

„Normal că sunt supărat. Doamne, ce sperietură am tras. Am fost la bancă să plătesc ceva. Nu cred că am întârziat mai mult de o jumătate de oră. Când m-am întors n-am mai găsit mașina. Am crezut că mi-a fost furată. Voiam să sun la poliție. Dar zic să o întreb pe fata de la agenția de pariuri dacă știe ceva. Ea mi-a spus că au venit de la Urbis și mi-au ridicat-o. O să contactez un avocat. O să-i dau în judecată. Cinci milioane mi se pare prea mult. Am pățit-o și în București, dar acolo m-a costat mai puțin. Trei milioane. Cum se poate ca-n Buzău să fie mai scump decât în București. Am fost primul din Buzău? E, asta a fost bafta mea”, a declarat pentru buzoienii.ro tânărul de aproximativ 30 de ani care a pățit-o.

Citește și articolul: Omor premeditat ? „Cuțitul nu era din casă”. Iată ce spune „mătușa” Any că s-a întâmplat aseară în casa crimei

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „E prima din Buzău căreia i s-a întâmplat asta! „Doamne, ce sperietură am tras”

  • Vinovatul..suparat! Nu pentru ca a gresit (si se vede din declaratii ca nu e prima data..”a patito” si in Bucuresti) ci pentru ca ..e mare amenda! Sper ca cel ce va sesizat nu e tocmai „patitul” ..ca asta chiar frizeaza..incredibilul. Sa parchezi pe trecere pietoni..sa-ti ridice masina..sa chemi presa ..si sa dai si in judecata politia! :)))) E greu de crezut ca in zona garii ..singurul loc disponibil pentru jumatate de ora (cat a declarat..soferu) e ..trecerea de pietoni. Poate acolo a invatat el ca e loc de parcare la scoala de soferi. Ma indoiesc ca politia a facut un abuz (adica nu are poze…dovezi ..etc) legat de locul de parcare a „patitului”. In aceste conditii ..soferul vinovat mai bine tacea, platea si ..invata ceva. Nu e „lipsa de bafta” si nici „patanie” …sa parchezi pe loc interzis . E contraventie si esti vinovat atat cand esti prins si cand nu esti prins. Platesti tu pentru greseala, dar platesc si ceilalti pentru greseala (nesimtirea) ta (pietoni care sunt incomodati la trecere..soferi carora le ingreunezi vizibilitatea in intersectie sau la trecere pietoni..etc).

  • data viitoare să-i de-a 1000 lei…
    când în românia mentalitatea
    „am greșit plătesc”

  • Foarte bine, daca face alergie la mers pe jos, putea parca legal, dar trebuia sa mearga mai mult de cativa metri pana la banca.
    Comoditatea se plateste, in cazul asta se pare ca lenea de a merge cativa metri in plus pe jos a costat 500 lei… ieftin spun.

  • Mda….tocmai în zona gării unde n-ai cum să nu găsești loc..sunt parcările după marginea drumului,e parcarea de la Penny,sunt străduțele adiacente unde se parchează…adică..deja daca domnul e învățat să intre cu mașina în punctul de interes…aia e…să și-o ia în continuare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.