E prima stradă din Buzău care arată așa!


Aseară, muncitorii unei firme de instalații electrice – angajată de Primăria Buzău – au coborât de pe stâlpi ultimele cabluri.

În acest fel, Calea Eroilor – cum a fost botezată șoseaua dintre Cimitirul Eroilor și unitatea militară – a devenit prima stradă din orașul Buzău fără păienjenișul de cabluri pe stâlpi.

„Ultimele cabluri erau fibră optică de la firmele de internet din Buzău. Le-am pus în vedere să vină să și le ridice dar n-au făcut-o. Nu i-a mai interesat, cablurile nu mai au nicio valoare. Așa că a trebuit să le dăm noi jos”, ne-a declarat șeful de echipă.

Conform responsabililor din Primăria Buzău la fel se va proceda – cu îngroparea cablurilor – pe toate străzile și trotuarele din orașul Buzău unde  se vor efectua lucrări de asfaltare și modernizare.

Astfel de canalizații se vor face pe toate cele 43 de străzi de pământ care vor fi asfaltate  de firma din București care a câștigat licitația, dar și pe Aleea Sporturilor – prima pe care va intra Urbisul de săptămâna viitoare după ce va fi terminat cu lucrările pe Calea Eroilor.

loading...

8 comentarii la „E prima stradă din Buzău care arată așa!

 • Firmele de internet, sau alti proprietari de cabluri, „uitati” pe stalpi si care afirma ca nu-i mai intereseseaza, ar trebui pusi la plata operatiunilor de dezafectare. Atunci, poate o sa-i doara de o sa-i usture, nu?

  Răspunde
 • În anul de dizgrație 2008, exact acum un deceniu, candidatul PăDăLă(vorba lui Bouleanu) la Primăria Buzăului, Bebe(luș) Ionescu, promitea la tv desființarea cablurilor aeriene și trecerea la servicii de internet, televiziune, telefonie, etc., prin cablu cu fibră optică îngropat. A ajuns Viceprimar, apoi consilier, și cablurile tot prin stâlpi, pomi și acoperișuri țeseau cerul orașului. Acum, Tomiță, cel pe care unii scribi înțercați de la ugerul public de unde sugeau contra pupat buci dolofane, e zilnic caricaturizat în timp ce , cu cerbicia lui țărănească se îndârjește să schimbe zi de zi fața împietrită a orașului.

  Răspunde
 • Felicitări domnului primar si echipei sale!In sfarsit incepe si Buzau să arate mai bine!Se cunoaste ca e condus de un om gospodar!!!

  Răspunde
 • In Buzau sunt mii de kilometri de fibra si cabluri UTP care stau atarnate pe stalpi, pe blocuri degeaba, ca firmele care au montat ilegal acele cabluri nu le mai folosesc ca nu mai au clienti sau chiar nu mai exista firmele. Pana si finul primarului Boscodeala a avut o astfel de firma care a lasat firele pe stalpi.
  Poate ar trebui ca primaria sa trimita in teren angajatii si sa identifice si elimine cablurile inutile care polueaza buzaul.
  Se presupune ca are politie locala in patrulare, sunt curios, cate rapoarte au facut ei cu privire la cablurile cazute de pe stalpi din oras, ca nu e strada pe care sa nu existe minim un cablu care iti atarna in cap cand mergi pe trotuar. Nu ai cum sa nu le vezi daca intradevar faci patrulare.
  Si dau aici chiar zona Unirii, la intersectia cu Ion Buzoianu, Patriei, in zona SANITAS. Daca iei la pas nu ai cum sa nu observi acele cabluri. De ce nu raporteaza catre cine trebuie sa vina sa le taie de pe stalpi?

  Răspunde
 • Apropo de firma finului primarului Boscodeala care a impanzit cu cabluri stalpii, finul acestuia acesta avea un dosar penal pentru tentativa de omor dupa ce a calcat cu masina muncitorii electrica care au venit sa taie firele lui atarnate ilegal pe stalpii electrica in mediul rural.

  Răspunde
 • Băi Lică primul cartier fara cabluri este Orizont
  Iti da Gagu bani de publicitate si nici macar asta nu știi saracule
  Ă descoperit Tomita apa calda nu?:)))

  Răspunde
 • Băi Sava, p*lica, scuza-ma dar orizontul e cartier nou modern . Locuiești cumva acolo ? Ăla asa s-a construit. Pe cand restul orasului este MODERNIZAT de Dl. PRIMar Toma…

  Răspunde
 • În țară a început de multicel coborârea cablurilor de pe stâlpii de electricitate .Este o operațiune grea și migăloasă ,nimeni nu se prea bagă ,dar trebuie făcută și pentru siguranța noastră ,dar și pentru o recepție mai bună a programelor radio ,tv ,internet ,telefonie și câte or mai fi .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.