„E pus a la Dorel, pe mijloc!” vs „Ba nu, are un rost!”

„Ăștia au pus stâlpul precum Dorel. Pe mijlocul trotuarului! Dacă nu ești atent pe unde mergi, riști să dai cu capul în el”, ne-a semnalat un cetățean care a trecut pe strada Oltețului.

„Ba nu e pus aiurea, are un rost. Eu și alți vecini le-am cerut celor de la Electrica să-l pună aici pe mijloc. Ca să nu se mai urce cei cu mașinile de la firme pe trotuar. Știți cum era aici ? Plin de mașini! Pe-un stâlpișor d-ăsta mic l-ar rupe imediat, peste ăsta mare n-au cum să treacă”, ne-a declarat un vecin, coborât din apartament când a văzut că reporterul făcea poze.

Rămâne acum, după ce speța a fost făcută publică de buzoienii.ro, ca responsabilii din Primăria Buzău să ia o decizie.

UPDATE 1: „Da, stâlpul va rămâne acolo pentru a proteja pavelele. Altfel, trotuarul fiind lat, ar fi ocupat de mașini”, a anunțat viceprimarul Ionuț Apostu.

UPDATE 2. Electrica: „Nu este stâlpul nostru și nu l-am pus noi!”

„Vă semnalăm faptul că articolul „E pus a la Dorel, pe mijloc!” vs „Ba nu, are un rost!”, publicat joi, 25 iunie 2020 conține informații eronate, care lezează imaginea Societății de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord, parte a Grupului Electrica.

Având în vedere aspectele menționate mai sus, vă rugăm să acordaţi companiei SDEE Muntenia Nord drept la replică în legătură cu acest articol şi să publicaţi în acest sens precizarea de mai jos:

Stâlpul la care se face referire în articolul menționat anterior este un stâlp de iluminat public și nu se află în gestiunea companiei SDEE Muntenia Nord – Sucursala Buzău.

Vă reamintim totodată că Societatea Energetică Electrica SA este o companie listată la bursele de la Londra și București, iar orice informație eronată diseminată în mass-media poate avea un impact financiar negativ asupra companiei. Vă mulțumim” – Serviciul Relații Publice și Comunicare SDEE Muntenia Nord, Sucursala Buzău

În zonă muncitorii de la Strabag (firmă care a căștigat licitația) desfășoară lucrări de asfaltare a străzilor (Oltețului, Griviței și Aviator M. Bădulescu) și de amenajare a trotuarului și a spațiilor verzi.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.