E sfârșitul lor! La anul nu vor mai fi așa!

S-a început operațiunea asfaltării ultimelor străzi de pământ – în număr de 43 (5 loturi) – din mun. Buzău.

Firma Hydro Salt B-92 – care a câștigat licitația organizată de Primăria Buzău pentru toate cele 5 loturi – s-a apucat deja de zece străzi de pe această listă.

Reporterul buzoienii.ro a fost azi pe străzile Izlazului și Haiducului, două dintre cele mai solicitate de locatari.

Muncitorii lucrau la pregătirea stratului suport, în timp ce riveranii se uitau bucuroși de după gard, mulțumiță că în sfârșit vor scăpa de praf și noroi.

„Am promis că vom face treabă de calitate.Pe Izlazului trebuie săpat până la 70 de centimetri ca să iasă gradul de compactare corect. Vom pune pe fund piatră concasată și apoi balast. Dacă nu faci fundația ca lumea, n-o să țină nici asfaltul”, a spus azi pentru buzoienii.ro Deugene Băiculescu, proprietarul firmei.

Lista completă cu străzile ce urmează a fi asfaltate este prezentată în tabelele de mai jos. Termenele de execuție, pe fiecare lot, variază între 5, 6, 10 și 12 luni.

loading...

4 comentarii la „E sfârșitul lor! La anul nu vor mai fi așa!

  • Parca Intr un anunț anterior apărea că va fi reabilitată și strada Iazului acum s au sucit listele nu mai apare aceasta stradă care i vrăjeală?

  • Strada Iazului nu mai este prinsă în schema? Nu pot sa cred că noi vom rămâne iar la marginea civilizației! Domnule primar va rog sa mai verificați încă o dată listele cu străzile de pământ ce urmează a fi asfaltate. Nu-i posibil să fim iar bătaia de joc a autorităților. Poate totuși s-a strecurat o greșeală de tipar și în loc de Iazului s-a scris Islazului, am așteptat cu nerăbdare sa se întâmple și pe strada noastră (marea asfaltare), ar fi culmea sa ne dați cu țeapă și de această dată.

  • Strada Haiducului jumate ia schimbat denumirea în str.Infratiri asa ca rămîne fara asfalt pentru ca nici in proiectul celor 43 de străzi nu figurează. Deci cu alte cuvinte o sa ramana străzi fara asfalt ca si pina acum , am impresia ca proiectanți din primărie dorm si nu-și fac treaba cum trebuie daca citește un șef de primărie mesajul asta sa dea un raspuns cum zic ei ca fac toate străzile orașului care nu au asfalt cind ei deja lasă străzi neasfaltate care cît de curînd o sa fie filmate si postate

  • Firma Hidro Salt B 92 SRL e una destul de controversata, o firma abonata la contracte din bani publici in judetele in care e conducere PSD.
    Pe unde au facut lucrari s-au raportat lucrari proaste, lucrari facute cu intarziere, lucrari cu acte aditionale care au umflat contractele initiale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.