E și director de liceu! „Ar fi bine să-și dea demisia”

Probleme la final de carieră didactică pentru doamna Iuliana Relly Mustață, consilier local PNL Pătârlagele.

A lucrat mulți ani ca educatoare în orășelul de munte buzoian, iar de câțiva ani activează ca director adjunct la Liceul Tehnologic Pătârlagele.

Săptămâna trecută femeia a fost observată – din nou! – de angajații magazinului în timp ce ascundea „câteva produse în sân și prin buzunare. Produse ieftine, nimic deosebit, dar gestul contează. Nu a fost la prima abatere, a mai fost văzută, dar de rușinea ei, pentru meseria de educatoare pe care a avut-o și pentru că acum era consilier local, a fost lăsată în pace”.

De această dată însă angajatele magazinului au informat agentul de pază și, în continuare, a fost chemată Poliția.

Incidentul a fost confirmat de Iuliana-Relly Mustață. „O neatenție a mea, un eveniment nefericit. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată așa ceva!” – a declarat aceasta pentru OPINIA.

De rușinea femeii ori din respect pentru cariera dânsei de educatoare, polițiștii n-au vrut să se încarce cu un nou dosar penal. Femeia a plătit produsele și s-a ales doar cu o interdicție de a mai intra în magazin.

După ce cazul a ajuns public, doamnei consilier i se cere demisia din funcția de director adjunct al Liceului Tehnologic Pătârlagele, „pentru a nu păta imaginea liceului și a sistemului de învățământ în general”.

Lucru pe care l-ar putea face, întrucât a ajuns la vârsta pensionării.

Citește și:

loading...

11 comentarii la „E și director de liceu! „Ar fi bine să-și dea demisia”

 • De ce sa demisioneze din functia de director de scoala? Ca in functiile astea sunt pusi de obicei in mod traditional hotii din partide. Ba chiar a facut dovada ca ar putea fi promovata din director adjunct in director plin. Sa o faca pe directoarea plina adjuncta pana isi dovedeste si ea aptitudinile in fata partidului, la partid de hoti e nevoie cel mai mult.

  Răspunde
 • De ce se aplica dublul standard de către poliția din buzau in funcție de cine sunt cei care încalcă legea ?
  Zilele trecute era cineva care furase șampoane iar mama acestuia s-a oferit sa le plătească, Poliția a zis nu.
  In cazul de mai sus PNL a fost iertată pe loc .
  Eu zic sa mergem toți la ciordit in
  Patarlagele , dacă suntem prinși invocăm argumentul profesoarei …

  Răspunde
  • Rușine, rușine, rușine, sa își dea demisia din toate funcțiile pe care le ocupă!!! E o rușine pentru comunitatea locala!

   Răspunde
  • Bine spus!
   Dacă poliția a fost sesizată despre prinderea în flagrant a unei persoane care a sustras bunuri din magazin este obligată să întocmească dosar penal. Ulterior, dacă se stabilește că fapta a fost comisă sau nu cu intenție este altă poveste.
   Deci, cei de IPJ Buzău se sesizează?

   Răspunde
 • Năravul din fire n-are lecuire…
  Obiceiul de a-și însuși este o caracteristică a funcției de director… Unii fac bani și din… rahatul din hazna… Nu, nu este o glumă!

  Răspunde
 • Fapta de furt s a consumat deja …poliția era obligată să constate comiterea infracțiunii de furt calificat și să întocmească dosar penal doamnei director adjunct ….părerea mea !

  Răspunde
 • Nu trebuie sa ne mai mire ca un cadru didactic-DIRECTOR a ajuns sa fure !!
  Sunt destui directori din invatamant care fura la greu (neputand fi insa dovediti pt. ca nu toti sunt prinsi cu ocaua)…
  Furtul acestei doamne directoare de Patarlagele e unul de-a dreptul stupid, prea ieftin si prea lipsit de importanta (efectul propriei prostii, propriei stupiditati, dansa nu se poate scuza ca fiind ,,moment de neatentie’) !!
  Marii ciorditori directori din invatamant stiu insa sa fure in mod inteligent (cu siguranta au metodele lor), si nu de azi, de ieri, ci cam de prin anii ’90, de cand le-a intrat lor in cap credinta in SFANTA SPAGA !! Sau in SFINTELE FINANTARI de la Guvern sau UE, cand sume importante de bani, alocati modernizarii si crearii unor conditii cat mai bune pt. copii, prin metoda ,,Mircea Rusu Band’ sunt bine dosite in niste buzunare despre care nu trebuie sa se stie ale cui sunt… finalizarea lucrarilor intarziind astfel ani la rand !!
  Ce s-a mai furat, ce se mai fura si cat se va mai fura !!… Mai ales la scolile de top, unde specula facuta de directori e extrem de profitabila (cu atat mai mult cu cat au spatele asigurat politic… deci doamna aceasta nu intamplator e si consilier)…

  Răspunde
 • Pare a fi un caz patologic. Nu avea motive justificabile să fure. O fi Penny-ul firmă germană dar neamțul e jmecher, impută angajaților diferențele rezultate la inventar. În nomenclatorul de boli nu este prinsă și cleptomania. Poate cu un tratament psihiatric ieșea la pensie onorabil.

  Răspunde
 • Nu este cleptomanie !!!
  Studiati declaratia de avere a doamnei sa vedeti cat ,,ghinion” a avut !
  „O neatenție a mea, un eveniment nefericit. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată așa ceva!”-adica nu i s-a mai intamplat sa fie prinsa.

  Răspunde
 • Doamna este putred de bogată. Tocmai ce vânduse o bucată de teren cu 80.000 de euroi. Are și câteva apartamente. Tocmai asta este cleptomanie. Nu avea nicio motivație să fure mărunțișuri de la Penny, dar nu s-a putut abține. Ce a declarat ea nu are nicio relevanță. E ca aia: „jur că nu l-am lovit nici în plex cu pumnul, nici în față cu pumnul”. Foarte corect, îi dăduse de fapt un dos de palmă.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.