„E târziu acum! Săptămâna trecută era bulevard pe aici”

Trei militari înarmați stau de pază, zi și noapte, la pasajul peste calea ferată dinspre cartierul Poștă înspre oraș (Bd. 1 Decembrie).

„Nu intră, nu iese nimeni. Au fost unii care au vrut să iasă, i-am trimis înapoi. La fel, au fost câțiva și care au vrut să intre, de exemplu o doamnă contabil, la o firmă din Poștă. Pe aceștia i-am trimis la filtrul principal de la podul Drăgăicii”, ne-au spus militarii puși de pază.

„E târziu acum!”

În timp ce făcea pozele de mai sus, reporterul a fost interpelat de un cetățean supărat, care locuiește în apropiere.

„Acum cred că e tardiv. Rromii din Poștă s-au plimbat săptămâna trecută și, mai înainte, de Paște, ca pe bulevard pe pasarelă înspre străzile Vulcan, Bărnuțiu, Kogălniceanu etc., pe unde au rude. Nu i-a întrebat nimeni, nimic. Dacă au dus virusul și la noi, în cartierul Tohăneni cum s-a întâmplat în Mihai Viteazul și Dorobanți?”.

De pază se stă inclusiv pe calea ferată care desparte cartierul Poștă și Bd. 1 Decembrie. Vezi fotografia de mai jos (mulțumim cititorului care ne-a trimis-o).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

2 comentarii la „„E târziu acum! Săptămâna trecută era bulevard pe aici”

  • ATENTIE MARITA in zona strazilor Vulcan,Simion Barnutiu,Gheorghe Asachi,a fundaturilor ce dau in aceste strazi!ATENTIE marita!Izolati urgent orice tigan care “defileaza” prin oras!Daca nu vor actiona autoritatile,din disperare ,vor actiona oamenii!

  • Ar trebui facut ceva si in Simileasca. Se plimba țiganii ca pe bulevard. Mai ales seara
    Pe “depozitului” aseară mare chef cu grătar la poartă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.