E ținută la secret. O investiție uriașă se apropie de Buzău

O investiție străină uriașă pentru nivelul județului Buzău este în pregătire.

Totul se face cu multă discreție, autoritățile buzoiene având grijă să respecte dorințele de confidențialitate ale partenerului.

Conform informațiilor obținute pe surse de reporterul buzoienii.ro, fabrica ce se va face în municipiul Buzău va fi un mare consumator de utilități.

Nu știm dacă este vorba de același lucru, dar în octombrie, Toma a anunțat sibilinic o posibilă investiție de 300 de milioane de euro și o mie de locuri de muncă.

„E o firmă mare din străinătate. La mijloc e vorba de o investiție importantă de 300 de milioane de euro. Se vor crea o mie de locuri de muncă într-o primă fază. Apoi, chiar mai multe. Nu vă pot spune mai multe, am semnat un document de confidențialitate în acest sens. Suntem 11 orașe din România care ne batem pentru a atrage această investiție. Din informațiile mele, Buzăul e în primele trei, probabil chiar în pole- position”, a spus Toma în noiembrie.

Se explică acum frenezia primarului cu autobuzele către comune

Ca Buzăul să câștige competiție cu celelalte orașe e nevoie primarul să garanteze locurile de muncă.

Astfel se explică și frenezia lui Toma de a trimite autobuzele din municipiul Buzău către tot mai multe localități din jur.

Întrucât în oraș șomajul este foarte mic (în jur de 0,7%), Toma încearcă disperat să aducă muncitori din comunele din jur, unde s-ar mai găsi forță de muncă.

Unii dintre buzoienii din oraș l-au criticat pe Toma pentru extinderea Trans-Bus, dar probabil că nu aveau aceste informații – ținute ascunse deocamdată.

O afacere mare în oraș însemnaă bani mai mulți în bugetul Primăriei Buzău din taxe și impozite.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Soluția găsită la Buzău pentru comercianții ocazionali. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.