E ultima promisiune a primarului Toma! Nu va fi doar un bazin de înot acoperit!

După campania de asfaltări fără precedent din ultimele luni, primarul C-tin Toma pregătește pentru anul viitor alte proiecte importante pentru cetățenii orașului.

Pe lângă modernizarea stadionului de atletism, edilul șef pregătește proiectul unui complex sportiv și de relaxare în vecinătatea ștrandului din parcul Tineretului.

„E vorba de zona din spatele actualului ștrand. E terenul primăriei și e nefolosit. În primul rând vom construi un bazin de înot acoperit. Complexul va include pe lângă bazin, saună, jacuzzi, vestiare, o sală de forță etc. Tot acolo municipalitatea va amenaja patru terenuri de tenis de câmp acoperite și alte 6 în aer liber. Proiectul va cuprinde și o sală cu mai multe mese de tenis de masă”, a spus Toma.

Citește și articolul: Iată ce sancțiuni a primit profesoara din Lipia care și-a pălmuit un elev

Apă de la Sărata Monteoru într-un bazin mai mic!

Edilul are în plan și modificarea bazinului mare din ștrand.

„Aș vrea să aducem câteva îmbunătățiri pentru a-l face mai atractiv. Mă gândesc să luăm puțin din bazinul mare și să facem încă un bazin frumos pentru copii și unul în care să aducem apă de la Sărata Monteoru. Cred că buzoienii cu anumite probleme medicale ar veni fi interesați să vină aici, le-ar fi mai ușor”, a explicat Toma.

Există un proiect, de astă dată cu fonduri europene, pentru amenajarea unui parc de la complexul de înot și relaxare care va fi creat până la digul peste râul Buzău.

Mai multe detalii veți afla într-un articol viitor.

Citește și articolul: Exclusiv! Iată pe unde va trece drumul care va ocoli rondul de la Carrefour! Toma a primit acceptul de la ÎPS Ciprian!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „E ultima promisiune a primarului Toma! Nu va fi doar un bazin de înot acoperit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.